Boyabat CHP'de Ramazan bayramlaşmaşı

Boyabat CHP'de Ramazan bayramlaşmaşı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Boyabat Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı bayramlaşma töreni düzenledi.

Partinin seçim irtibat bürosunda gerçekleşen bayramlaşma törenine CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, CHP Sinop Milletvekili Adayı Şevket Terkan, CHP Boyabat İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ve partililer katıldı.

Katılımcıların bayramlaşması ardından konuşan Yüksel, hükümetin yanlış politikalarını eleştirmek, ekonomik sıkıntıları anlatmakla beraber, vatandaşlarımıza partimizin projelerini, millet ittifakının mutabakat metnini ve ekonomideki kötü gidişin çözüm önerilerini anlatacağız, dedi.

İnan, 14 Mayıs'a kadar gece gündüz çalışacaklarını belirterek, en önemli görevlerimizden biri de seçim günü sandıklara sahip çıkmaktır diyerek, "Sandık görevlilerimiz görev alanında bulunacak, seçim torbasını ilçe seçim kuruluna teslim edene kadar görevimiz devam edecek. Mutlaka görevli olduğumuz seçim sandığından çıkan sonuçların ıslak imzalı bir nüshasını alıp parti görevlilerimize teslim edeceğiz. 
İstanbul seçimlerini o seçim torbalarına sahip çıkarak, üzerinde yatarak kazandığımızı unutmayalım.

Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Asıl bayramı 14 Mayıs akşamı iktidarı aldığımızda, genel başkanımızı 13. cumhurbaşkanı yaptığımızda yine burada bayram yapacağız. ifadelerine yer verdi.

Milletvekili adayı Şevket Terkan, konuşmasında; ben sizleri ve Boyabat'ı çok özlüyorum, ama özlediğim başka şeyler de var diyerek, "Ben adaleti, demokrasiyi, eşitliği özlüyorum. Siyasetteki nezaket dilini özlüyorum. Çocuklarımızın adil yarıştığı günleri özlüyorum. Bu özlemlerimizi gidermemize çok az kaldı. 20 gün sonra el birliğiyle, omuz omuza verip, bu özlemimizi gidereceğiz. Hep beraber eski adil günleri tekrar kuracağız.

103 yıl önce TBMM'nin açılışıyla halkın iradesine geçilip kula kulluk döneminin kapanmasıyla kazandığımız haklarımızı geri alıp bize kula kulluk dayatması yapıyorlar. Biz kula kulluk yapacak millet değiliz. Bu düzeni bozacağız. Bu bizim çocuklarımıza borcumuzdur. Biz tek adam rejimi değil, demokratik olarak yönetilen parlementer sisteme dönmek zorundayız, bu çocuklarımıza bir borçtur. Bu yüzden çok çalışmalıyız. Hepinize saygılarımı sunuyor, bayramınızı kutluyorum." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115