Boyabat Belediyesinden Engellilere "Sevgi Pastası"

Boyabat Belediyesinden Engellilere "Sevgi Pastası"

Boyabat Belediyesi tarafından Dünya Engelliler Gününde engellilere kışlık giysiler giydirilip "Sevgi Pastası" kesilerek, tüm engellilerin günleri kutlandı.

Boyabat Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da engellilerle buluşarak Zabıta Müdürlüğü tarafından giysiler giydirilip Belediye Başkanı Şafik Çakıcı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, Zabıta Müdürü Eyüp Çetinkaya, belediye personeli, engelli vatandaşlarımız Ellibirin Hüseyin, İbrahim, Davut ve Yasin'le birlikte pasta keserek, günlerini kutladılar.

Belediye Salonunda gerçekleştirilen pasta kesiminde konuşan Başkan Şefik Çakıcı;

"Bu gün Dünya Engelliler Günü. Allahımızın bizlere emaneti ve bereketi olan bu kardeşlerimizle beraberiz. Burada birlikte pasta kestik. Ben kendlerini çok seviyorum. Çünkü onların anne babalarını çok şanslı buluyorum. Ben de 31 yaşında engelli kızkardeşiyle beraber yaşayan, daha sonra da vefatını yaşayan hem abi hem de birey olarak burdayım. Annem engelli kardeşimin ağzına 31 yıl yemek verdi, altına da bez tuttu. Kendisi köydeki iki katlı evimizden beyninin üzerine düştü ve hayatını kaybetti. Şu an beraber olduğumuz bu kardeşleriz de insanlığımızın bereketidir. Ben kendlerini çok seviyorum. Bu gün bu sevgiyi paylaşmak için buradayız. Allah kendilerine hayırlı ömürler versin. Zabıta müdürlüğümüz kışlık giysilerini giydirmişler, kendlerine teşekkür ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Y.HİZMETLİ
Y.HİZMETLİ - 4 yıl Önce

engelliden y.hizmetli olmaz.

SIRADAKİ HABER

banner115