Boyabat Belediyesi yeni binasına taşındı

https://www.youtube.com/watch?v=ZBfuyzfUfb0

Boyabat Belediyesi yeni binasına taşındı

Boyabat Belediyesi Kent Meydanı Projesi kapsamında inşa edilen yeni hizmet binasına taşındı.

2016 yılında ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanılan ve tamamlanan Boyabat Kent Meydanı projesinde devlet kurumları yeni binalarına taşınmaya başladı. Boyabat İlçe Kaymakamlığı ve kurumlarının ardından Boyabat Belediyesi'de 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü itibariyle Kent Meydanı'nda ki yeni binasına taşındı. Sabah ilk mesai öncesinde Boyabat Belediyesi önünde Kurban kesilerek açılış töreni düzenlendi. Törende Boyabat Belediyesi Personeline ve katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı '' 2016 yılında bu projeyi ihale etmiştik. Yaklaşık maaliyeti 16 milyon Türk Lirasını geçti. Kamulaştırma bedelleri  olarak Boyabat Belediyesi 30 milyon Türk Lirası ödedi bir yandan da ödeme devam ediyor. Bugün yeni binamızda hizmet vermeye başlıyoruz. Ben tüm personelimize güveniyorum, vatandaşlar buradan mutlu ayrılsınlar. Yeni binamız hepimize hayırlı olsun. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. '' ifadelerine yer verdi.

Açılışta konuşan Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz '' Kent Meydanları bir şehrin can damarıdır, yaşam kaynağıdır o kenti meydanlarından anlayabilirsiniz. Gençlerimiz bu meydan da gezerken, yaşlılarımız dinlenirken , çocuklarımız oynarken şehir için nasıl bir kazanım olduğunu görecekler. Binalar hizmet olarak tek başına yeterli alanlar değil, bizler kamu görevlileri olarak  milletimize hizmet için güler yüzle çalışacağız. Bu binalardan vatandaşlarımızı güler yüzle uğurlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Ülkemize milletimize ve ilçemize yeni binalarımızın hayır getirmesini diliyorum. '' dedi.

Kaymakam Enver Yılmaz'ın konuşmasından sonra Boyabat Belediyesi Yeni Binası önünde kurban kesildi. Boyabat Belediyesi gerçekleşen program sonrasında resmi olarak yeni binasında hizmete başladı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2022, 14:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 2 yıl Önce

Bu binanın yapılmasına vesile olan Sayın Mehmet Ersoya teşekkür ederiz.

SIRADAKİ HABER

banner115