Boyabat Belediyesi iki çadırda iftar yemeği veriyor

Boyabat Belediyesi iki çadırda iftar yemeği veriyor

Boyabat Belediyesinin ramazan ayı dolayısıyla kurduğu iki iftar çadırında Belediyenin koordinesi ve hayırseverlerin desteği ile 600 kişiye iftar yemeği veriliyor.

Oruçlarını ramazan çadırında açan Sinop Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok ve beraberindeki heyet vatandaşlara afiyet olsun deyip, ramazanlarını kutladılar.

Sinop Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, mübarek ramazan ayının ilk gününde, ilk iftarında vatandaşlarla hep beraber bir araya gelmekten çok büyük mutluluk ve onur duyduklarını söyledi.

Vali Yardımcısı Deniz, "Çadırları, ikramları vatandaşlarımıza açan, onlara iftar imkanı sunan  belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel iftar çadırlarımızda ramazan ayı boyunca iftar ikramlarımız devam edecek. Hep beraber Boyabat halkına elimizden geldiği kadar hizmet etmek için uğraşacağız" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, onbir ayın sultanı ramazan ayına ulaştıran Allah'a hamd ediyoruz, diyerek "Senelerden beri ramazan çadırı geleneğimiz devam ediyordu. Bu sene de sayın valimizle, arkadaşlarımızla, bize katkıda bulunan esnaflarımızla görüştük. Bu senede bu geleneğin devam etmesini uygun gördük. inşallah ramazan ayını güzel bir biçimde geçirmeye gayret göstereceğiz.

Bize bu organizasyonda maddeten ve manen destek olan, özellikle 6 Şubat'tan bu güne kadar deprem bölgelerine büyük bir katkıda bulunan Boyabatlı hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı arzediyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Ramazanımız mübarek olsun." ifadelerinde bulundu.

İki iftar çadırında Boyabat Belediyesi ve hayırseverlerin katkısıyla ramazan ayı süresince iftar yemeği verilecek. Hayır için iftar yemeği vermek isteyenlerin Boyabat Belediyesi'ne müracaat ederek bilgi alabilecekleri öğrenildi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115