Boyabat Belediyesi araç filosuna yeni çöp toplama kamyonu kattı

Boyabat Belediyesi araç filosuna yeni çöp toplama kamyonu kattı

Boyabat Belediyesi, araç filosuna kazandırdığı yeni çöp toplama kamyonunu vatandaşların hizmetine sundu.

Boyabat Belediyesi satın aldığı yeni çöp toplama kamyonunu İtfaiye Müdürlüğü önünde düzenlenen törende kurban kesimi ve dualarla hizmete sunuldu.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Başkan Yardımcıları Hüseyin Ceylan, Şinasi Karaman ve birim amirlerinin hazır bulunduğu törende kurban kesilip dua edilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Başkan Coşar, burada yaptığı konuşmada başkanlığı döneminde 2. aracı da vatandaşların hizmetine sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek "Şu an hizmete sunduğumuz aracın yüzde ellisi İller Bankası hibeli, yüzde ellisi de belediyemiz bütçesinden karşılanarak temin edildi. Bu araçla ilçemize hizmet edecek arkadaşlarımızı Cenabı Hak kazadan beladan korusun. İlçemize hizmet etme yolunda projelerimizi bir bir yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Allah nasip ederse önümüzdeki ay vahşi çöp depolamadan da vaz geçmek suretiyle katı atık bertaraf tesisimizi hizmete sokacağız.

Bize araç alımımızda destek olan başta sayın milletvekilimiz Nazım Maviş ve destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115