Boyabat Belediye Başkanlığına Hüseyin Coşar seçildi

Boyabat Belediye Başkanlığına Hüseyin Coşar seçildi

Boyabat Belediye Meclisi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayı olarak başkanlığa seçilen Hüseyin Coşar görevi devraldı.

Sinop’un Boyabat İlçesinde mevcut belediye başkanı Şefik Çakıcı’nın istifası üzerine , belediye meclisi yeni belediye başkanını seçmek için toplandı. Boyabat belediyesi Meclis Salonu’nda toplanan üyelerden AK Parti Grubu’nun adayı olarak gösterilen Hüseyin Coşar aldığı 10  oyla Boyabat Belediye Başkanı seçildi. İYİ Parti Grubu adayı Adem Işık ise 5 oy aldı.

Boyabat Belediye Meclisi’nde yapılan seçimin ardından açıklama yapan Başkan Hüseyin Coşar ‘’    Değerli arkadaşlarım göstermiş olduğunuz teveccühünüze çok teşekkür ediyorum. Bu mübarek arefe gününde  yapmış olduğumuz seçimler milletimiz için ilçemiz için hayırlar vesile olur inşallah. Bu süreçte bize rehberlik eden ve süreçi en iyi bir şekilde takip eden Boyabatlı vatandaşlarımıza herkese şükranlarımız arzediyorum. Alınan bu karar Boyabatımıza hayırlı olsun ’ ifadelerine yer verdi.

Seçime Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Sinop Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Boyabat İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri  ve belediye personelleri katıldılar.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 14:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emin güzel
Emin güzel - 2 yıl Önce

Vekil tam istediği gibi başkanı buldu oturtdu ama bakalım zaman ne göstercek bakalım yanılmışımmı dicek bakcaz görcez

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138