Boyabat Belediye Başkanı Coşar, yol yapım çalışmalarını inceledi

Boyabat Belediye Başkanı Coşar, yol yapım çalışmalarını inceledi

Boyabat Belediye Başkanı Coşar, yol yapım çalışmalarını inceledi

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ilçede devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarını inceledi.

Sinop’un Boyabat İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Coşar  doğalgaz hatlarının montajı sırasında bozulan yolların yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Kumluk, Yıldız ve Esentepe Mahallelerinde devam eden doğalgaz altyapı, asfaltlama ve onarım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Coşar ilçenin her noktasını güzelleştirmek için çalışmaya aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar konuya ilişkin yaptığı açıklamada ‘’  Boyabat’ta Doğalgaz Hattı montajı yüzde 70 ‘in üzerine çıktı. Bu iki senede muazzam bir rakam. Bu sebeple de 75.000 m2 ‘nin üzerinde bizim doğalgaz ishale hatlarının geçtiği alanlarda bakım, tamir ve onarım yapmamız gerekiyor. Kolay bir iş değil ,ilk önceliğimizi yol işine vererek  Sayın Milletvekilimizle toplantılar gerçekleştirdik. Allah nasip ederse bu senenin sonuna kadar Boyabat’ta bozulan yolların onarımını gerçekleştireceğiz.

Şu anda Kumluk Mahallemiz, Yıldız Mahallemiz ve Esentepe Mahallemizde doğalgaz altyapı , asfaltlama ve onarım çalışlamalarımız sürüyor. Şehrimizin birçok noktasında ana ve ara arterlerde çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin devam edeceğiz. ‘’ ifadelerini kullandı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2022, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
yenimahalleli
yenimahalleli - 2 yıl Önce

ilk olarak doğalgaz yenımahalleye girdi yenı mahallenın deyeri olmadığı için başka yere kaydı tekrar yenımahalleye geldi iş bitmeden gine gittihiç bir siyasetcinin yenı mahalleye deyer vermiyor burda makarnacı çok sizlerde haklısınız iyi oluyor buraya ginede birinci partı cıkarsınız yazıklar olsun yeni mahallede oturanlara hak ediyorlar

SIRADAKİ HABER

banner115