Başkan Çakıcı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Çakıcı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Başkan Çakıcı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çakıcı, Tüm Dünya çocuklarının kutladığı bu anlamlı günün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için mutluluğun, huzurun ve başarının yeni başlangıcı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı mesajında; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. yılını yaşıyoruz. Bundan 99 yıl önce bu topraklarda başlayan tam bağımsızlık mücadelesi, bugün tüm dünya çocukları için bir bayramın müjdesi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmemizde çocuklarımızın yetiştirilmesine büyük görev düştüğünü ifade etmiştir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Bizler de, değeri ölçülemeyen bu mirası koruma ve kollama konusunda var gücümüzle çalışmalıyız ki bu uğurda milyonlarca şehit verilerek elde edilen bu eser sonsuza kadar yaşayabilsin. Bu duygu ve düşüncelerle,, "1920 Yılından bu yana Türkiye Büyük Milleti Meclisi çatısı altında ülkeye hizmet etmiş tüm milletvekillerine şükranlarını sunarak, "İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bayramını canı gönülden tebrik ediyorum. Herşey Türkiye, herşey çocuklarımızın geleceği için." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2019, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115