AŞKIN AYRANCIOĞLU’NUN ÖĞRENCİSİ ELİF KAYRA’YA “DÜNYA BİRİNCİLİĞİ”

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NUN ÖĞRENCİSİ ELİF KAYRA’YA “DÜNYA BİRİNCİLİĞİ”

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NUN ÖĞRENCİSİ ELİF KAYRA’YA “DÜNYA BİRİNCİLİĞİ”

Eskişehir’de bu yıl 10.su düzenlenen “Seyahat Anıları” konulu Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışmasında 18 yaş altı gençler kategorisinde 1500 dolarlık “Büyük Ödül”ü Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Elif Kayra Eşin kazandı.

Yaklaşık bir yıldır karikatürist-ressam-eğitimci Aşkın Ayrancıoğlu ile resim ve karikatür çalışmaları yapan Elif Kayra’nın karikatürü yüzlerce karikatür arasından finale kalmıştı. Finale kalan öğrenciler arasında Aşkın Ayrancıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu ve Yaşar Topçu YBO’daki minik karikatüristleri Medine Yalçın, Hümeyra Nur Erbey, Zeliha Nur Maviş, Mustafa Can Daldal, Sümeyra Toka, Aziz Göveli, Ecrin Kuzucu, Ömer Uçar ve Didar Aşkın Ayrancıoğlu da bulunuyordu. Ödül kazanan ve finale kalan eserler ayrıca bir kitapta toplanacak ve eser sahiplerine gönderilecek.

Dünya Şampiyonu Elif Kayra, 1500 dolarlık para ödülü ve plaketini bu akşam (27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 18:00’de) İzmir Sheraton otelde düzenlenecek törenle alacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2019, 11:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kayra.    Yıldırım
Kayra. Yıldırım - 4 yıl Önce

Drt

SIRADAKİ HABER

banner115