Aşkın Ayrancıoğlu'ndan Türkiye ikinciliği

Aşkın Ayrancıoğlu'ndan Türkiye ikinciliği

AŞKIN AYRANCIOĞLU’NA “TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Kadına Şiddet” konulu ulusal karikatür yarışmasında Boyabatlı karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu “İkincilik Ödülü”nü kazandı.

“Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak” amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen ve konusundan dolayı oldukça ilgi gören yarışmada Birincilik Ödülü’nü Musa Gümüş, İkincilik Ödülü’nü Aşkın Ayrancıoğlu, Üçüncülük Ödülü’nü de Mehmet Zeber kazandı. Karikatür sanatçıları Hikmet Çil, Halit Kurtulmuş Aytoslu ve Cemalettin Güzeloğlu da Mansiyon ödüllerinin sahibi oldular…

Sergisi de yoğun ilgi gören “Kadına Şiddet” konulu karikatür yarışmasının seçici kurulu şu isimlerden oluşuyordu: Tahir Olçum (Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı), H. Utku Güngör (Kültür Sanat ve Kongre Merkezleri Şb. Md. V.), Yüksel Cengiz (Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Heykel Öğr. /Ressam – Karikatürist), Mehmet Akkaya (Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Heykel Öğr. /Ressam – Heykeltraş), Ayşe Apak Vural (Aydın Büyükşehir Belediyesi Resim Eğitmeni).

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138