Asırlık Boyabat Panayırı yarın başlıyor

Asırlık Boyabat Panayırı yarın başlıyor

Asırlık Boyabat Panayırı yarın başlıyor

Yaklaşık bir asırdan fazla mazisi olan Boyabat Panayırı 11 Ekim Çarşamba günü başlıyor.Boyabat Panayırı önceki panayırlarda olduğu gibi ilk kurulduğu yerde yapılıyor. Panayırda lunapark, hayvan pazarı (Daylı Mevki Yeni Canlı Hayvan Pazarı), emtia alışverişlerinin yanı sıra ilçenin tanıtımına katkıda bulunmak üzere, kültürel çalışmalara da yer verilecek. Yoğun katılımın beklendiği panayır 11 Ekim Çarşamba günü başlayıp 18 Ekim Çarşamba günü sona erecek.

Boyabat’ın tanıtımı ve ekonomisi açısından büyük önem taşıyan bölgedeki en büyük panayır olan Boyabat Panayırına çevre illerden vatandaşların ve satıcıların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. 

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar tüm vatandaşları davet etti

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar panayıra ilişkin yaptığı açıklamada, tüm vatandaşları panayıra davet etti. Başkan Coşar, "Asırların mirası; Geleneksel Boyabat Panayırımız başlıyor. Boyabatımızın buluşma ve kaynaşma noktası geleneksel panayırımız 11 Ekim Çarşamba günü saat 14:00’te  girişte bulunan zabıta noktasındaki açılıp programıyla başlayacak.  11-18 Ekim tarihleri arasında buluşmak üzere tüm hemşehrilerimizi, gurbetçilerimizi ve misafirlerimizi bekliyoruz" dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahuramazda hürmüz
Ahuramazda hürmüz - 8 ay Önce

Kısmet değilmiş bu yıl gelemiyon. Zaten nerde o eski panayırlar, nerdeee.... İğne atsan yere düşmezdi halkacıların önünde koca bir çadır ne dolap dönerdi içinde bilmiyorum

vatandaş
vatandaş - 7 ay Önce

GÜREŞ NEDEN YOK?SAYIN YETKİLİ SORUMA BİR CEVAP ALABİLİRMİYİM YAYINLAMIYORSUNUZ.

vatandaş
vatandaş - 7 ay Önce

güreş neden yok?

SIRADAKİ HABER

banner115