ARTIK TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOYABATLI BİR ŞAMPİYON ŞEFİMİZ VAR

ARTIK TÜRKİYE BİRİNCİSİ BOYABATLI BİR ŞAMPİYON ŞEFİMİZ VAR

Boyabatlı öğrenci ünlü şeflerden tam not aldı


Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bir çok prestijli okulun da katıldığı Ankara Bal Günleri kapsamında düzenlenen Başkent 2. Aşçılar ve Pastacılık Şampiyonası'na Modern Tatlı Tabağı ve En İyi Meslek Lisesi kategorisinde birinci olarak Türkiye Şampiyonu oldu. 

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ayşe Kayıkçı Modern Tatlı Tabağı kategorisinde  katıldığı yarışmada ünlü şeflerden oluşan jüriden tam not alarak tüm rakiplerini geride bıraktı ve Türkiye birincisi olarak şampiyon oldu. 

Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden  yapılan açıklamada ''Bize bu büyük gururu yaşatan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Şampiyon Şef Ayşe Kayıkçı'yı ve öğrencimizi yarışmaya hazırlayan Mevlana MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Ayşe Ataları'ı, yarışmada öğrencilere eşlik eden Müdür Yardımcısı Erdoğan Acar'ı ayrıca En İyi Meslek Lisesi kategorisinde okulumuzu temsil eden Kübra Demir, Havanur Kör ve Ebru Çırak adlı öğrencilerimizi, emeği geçen tüm idareci ve öğretmenlerimizi yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz." ifadelerine yer verildi.

-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 12:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aysen Başoğlu Köse.
Aysen Başoğlu Köse. - 4 yıl Önce

Emeği geçenleri kutluyorum.Ayşe Kayıkçı acaba Yenikayalıdanmı.

Yüksel Çelik
Yüksel Çelik - 4 yıl Önce

2. Ankara aşçılar ve pastacılar şampiyonasında En iyi meslek lisesi kategorisinde 1. Olan meslek lisesi Mevlana MTAL değildir. Yanlış bilgi veriyorsunuz. Yarışmanın birincisi Etlik MTAL olmuştur.
Bireysel Kategoride Mevlana MTAL öğrencisi kızımız 1. olmuş olabilir, kendisini gönülden kutlarım. Ama haber bütününe bakınca bu yanlışlığı düzeltmeden edemedim. Lütfen düzeltin...

SIRADAKİ HABER

banner115