AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı bayramlaşma programı düzenledi

AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığınca bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Seçim irtibat bürosu önünde düzenlenen programa Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Belediye Başkanı Hüseyin Coşar, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Çok, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Maviş, burada yaptığı konuşmada ilkleri ve bütün gururları bize yaşatan Recep Tayyip Erdoğan'la bir büyük yürüyüşe çıktık diyerek, Türkiye'yi daha güçlü, daha büyük, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen bir ülke yapma yürüyüşüne çıktıklarını söyledi.

Maviş, "Kendisine talimat verildiğinde hizaya geçen değil, başkalarından talimat almadan, hak ve menfaatlerini koruyamayan bir Türkiye değil, sadece ve sadece milletinin sözünü dinleyen, sadece milletinden talimat alan bir Türkiye yapmak için yola çıktık. Bu davayı bir çadıra benzetirsek, bu çadırın orta direği Boyabat'tır. Siz sağlam olursanız, Sinop sağlam olur. Görüyorum ki Boyabat 14 Mayıs'a hazır, kararını vermiş. İnşallah iki milletvekilimizi meclise göndereceğiz." dedi.

Ersoy da konuşmasında 14 Mayıs'taki seçimin siyasi partiler arasında yapılan bir seçim değildir, diyerek "Bu seçim 15 Temmuz'da hesaplarını tutturamayanların, yani Amerika'nın Türkiye'ye kurduğu tuzaklar karşısında ülkemizin var olma ve bağımsızlık seçimidir. Bizim rakibimiz, bilme ne partisi, bilmem ne ittifakı, bilmem ne adayı değildir. Bizim bir tane rakibimiz var bu seçimde. O da Amerikan emperyalizmi ve onun etrafında kenetlenmiş olanlardır. Hem ülkemizi ve bağımsızlığımızı korumak için, hem de bu coğrafyayı kan gölüne çevirmek isteyenlere karşı umutlarını bize bağlayan ülkelerin umutlarının devam etmesi için mücadele ediyoruz."

Ersoy, etrafımızı kan gölüne çeviren, terör örgüleriyle çepeçevre saranlara rağmen, dünyanın en huzurlu ve en güvenli ülkesine sahibiz diyerek, "Bir tarafta ben hepinize rağmen, topunuza karşı mücadele edeceğim diyen, bu ülkenin, huzurunu, güvenliğini, bağımsızlığını koruyacağım diyen Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta da bir taraftan namuslu, dürüst geçinip, vatanını peşkeş çekmek isteyenler var." ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından katılımcılarla bayramlaşma gerçekleştirildi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2023, 19:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Boyabatlı
Boyabatlı - 1 yıl Önce

Ak parti milletin sözünü dinleseydi sen has partiden gelip 4 dönem aday olabilirmiydin. Soruyu tersten soruyum sen bu partiden yük mü alıyorsun yoksa yük mü oluyorsun. Sen sinopun menfaatini ne kadar koruyorsun. Yakınlarının yaşam tarzı değiştimi.

Adsız
Adsız - 1 yıl Önce

Gidiyorsunuz; arkanıza baka,baka gidiyorsunuz!!!

derya aşkın
derya aşkın - 1 yıl Önce

İNŞALLAH ARTIK SİZİN İKTİDARINIZ SONA ERECEK ALLAH BÜYÜKTÜR, ASGARİ ÜCRET 8500 DİYE ÖVÜNÜYOSUNUZ ; ANKARADA İZMİRDE BURSADA İSTANBULDA EV KİRALARI 6 BİNDEN AŞŞA DEĞİL İNSANLAR GEÇİNEMİYO 21 YILDIR BU MEMLEKETİ SİZ YÖNETTİNİZ SİZ...

SIRADAKİ HABER

banner115