Adem Cebeci, Boyabat'taki Esnafları Ziyaret Ederek Talepleri Dinledi

AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Adem Cebeci, İlçedeki Esnaflarla Buluştu

Adem Cebeci, Boyabat'taki Esnafları  Ziyaret Ederek Talepleri Dinledi

AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adayı Adem Cebeci Esnaf Ziyaretlerinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Boyabat Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yüksek İnşaat Mühendisi Adem Cebeci Boyabat'ta Esnaf Ziyaretlerinde bulundu.

Adem Cebeci; Boyabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığına resmen başladım. Yüksek İnşaat Mühendisi olarak edindiğim tecrübe ve birikimle, kendi memleketim Boyabat'ımıza hizmet etme zamanının geldiğine inanıyorum.

Bu kutsal görevi üstlenme kararımda, Boyabat'ımızın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve sizlerin refahını artırmak için var gücümle çalışma arzusu etkili oldu. Yıllardır süregelen sevgi ve desteğinizle, ilçemizi daha iyi bir geleceğe taşımanın mümkün olduğuna inanıyorum.dedi. 

Cebeci sözlerine şöyle devam etti; Boyabat'ın güzelliklerini ve zorluklarını çok iyi biliyorum. Bu şehre karşı duyduğum sorumluluk duygusuyla, şeffaf, katılımcı ve etkili bir yönetim anlayışını benimseyerek, birlikte daha güçlü bir Boyabat inşa etmek için buradayım. Sizlerle bir araya gelerek, projelerimizi ve hedeflerimizi paylaşmak, sizlerin düşüncelerini almak ve bu süreçte birlikte hareket etmek istiyorum.

Siz değerli hemşehrilerimden ricam, bu süreçte bana destek olmanız, fikirlerinizi benimle paylaşmanız ve birlikte Boyabat'ımızı daha güzel yarınlara taşımamıza yardımcı olmanızdır. İlçemizin geleceğini birlikte şekillendirelim, birlikte daha yaşanabilir ve kalkınmış bir Boyabat için yola çıkalım dedi. 

Boyabatlı esnaflar ise, Adem Cebeci'nin ilçedeki sorunlara duyarlılığına ve projelerine verdikleri öneme değinerek, "Esnaf olarak ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak adayların varlığı bizi umutlandırıyor. Adem Cebeci'nin esnaf ziyaretleri, samimi ve içten bir şekilde sorunlarımızı dinlemesi bizi memnun etti. Kendisine başarılar diliyoruz" şeklinde görüş belirttiler.

Adem Cebeci'nin esnaf ziyaretleri, ilçede yaşayan vatandaşlar, aday adayının ilçedeki her kesimin sorunlarına duyarlı bir yaklaşım sergilemesinden memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

İLAN-REKLAM

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, 14:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman Türk
Osman Türk - 6 ay Önce

VAllahi bana sorarsanız adayların içinde en iyisi bu çocuk yıllardır tanırım efendi saygılı dürüst biri yolun açık olsun evlat inşAllah adayı seni yaparlar.

şenol
şenol - 6 ay Önce

Adem Cebeci, Boyabat'ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek bir Başkan adayı olarak ön plana çıkıyor. Dürüstlüğü ve saygılı tavırlarıyla, ilçenin ihtiyaçlarını anlayan ve çözüme odaklı projelerle gelişimine katkı sağlayacak bir lider olduğunu gösteriyor. Cebeci'nin sıcakkanlı ve samimi esnaf ziyaretleri, onun hemşehrileriyle olan etkileşimini güçlendirmesi açısından olumlu bir izlenim bırakıyor. Boyabat için vizyoner bir lider arayışındaysanız, Adem Cebeci'nin adaylığına dikkat etmenizi öneririm. Başarılar dilerim!

filiz
filiz - 6 ay Önce

KAZANACAK!

SIRADAKİ HABER

banner115