Yerli Ürünler Pazarında tezgahlar dolarken, tüketicilerin tercihi oluyor

Yerli Ürünler Pazarında tezgahlar dolarken, tüketicilerin tercihi oluyor

Boyabat ilçesinde İnönü İlkokulu Bahçesi önünden başlayarak Emniyet Müdürlüğü karşısına kadar ana yol kenarında kurulan Boyabat Yerli Ürünler Pazarındaki tezgahların yerli sebze ve meyvelerle dolmasıyla tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Boyabat Belediyesi tarafında yerli üreticiler için hazırlanan Yerli Ürünler Pazarındaki doğal sebze ve meyveler, ilçe merkezindeki vatandaşların tercihiyle birlikte araçlarıyla Boyabat ilçe merkezinden geçmekte olan misafir vatandaşlarımızın da ilgisini çekerek alış veriş yapmaları yerli üreticilerimizin yüzünü güldürüyor.

Boyabat Sesi muhabirin konuştuğu üreticilerin çoğunluğu satışlarından memnun olduğunu belirtirken, bazı üreticiler de girdi fiyatlarının artışları maliyetlerini yükselttiğini söylediler.

Tüketici vatandaşlar da yerli ürünlerin dışarıdan gelen sebze ve meyve fiyatlarına göre biraz fazla olmasına rağmen, yerli ve doğal ürünleri tercih ettiklerini ifade ettiler.

Dikkate değer bir konu da üretici ve tüketici vatandaşlarımızın sorunlarını ya da memnuniyetlerini konuşmakta isteksiz oldukları "Ben konuşmayım" diyerek kameradan uzak durmayı tercih ettikleri görüldü.

Mahmt Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2020, 19:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 4 yıl Önce

Köy pazarı olması çok güzel. Fakat bu ürünlerin doğal olması tartışılır.Yol kenarında köy pazarının olması yanlış bir uygulama. Yaya geçitleri kapanmış, engelli rampasına araba çekilmiş. Kaldırım işgal edilmiş. Hatta dolmuş durağı bile manava dönmüş. Düzgün bir pazar alanı yapılması gerekir.

SIRADAKİ HABER

banner115