Toki'nin en düşük fiyatlı evi Boyabat'ta 177 Bin TL'ye Sıfır Ev ! 

Toki'nin en düşük fiyatlı evi Boyabat'ta 177 Bin TL'ye Sıfır Ev ! 

Toki'nin en düşük fiyatlı evi Boyabat'ta 177 Bin TL'ye Sıfır Ev ! 

TOKİ'nin Bu Ay ki En Ucuz Konut Satışı Taksiti de, Peşinatı da Çok Düşük
TOKİ Başkanlığı Şubat ayının en düşük taksit ve en düşük peşinatlı konut satışlarını Sinop Boyabat'ta satıyor. Kurum Boyabat'ta 177 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev satacak.

 Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şubat 2022'nin son haftasında satışını yapacağı konutlardan 12 tanesi Sinop Boyabat Projesinde yer alıyor. Bu projeden TOKİ'den ev almak isteyenler başvurularını 21 Şubat ile 25 Şubat tarihinde yapacaklar. Kurumun ödeme planı ve satış rakamlarını ilan edilen en düşük ve en pahalı konutlar üzerinden aktarıyoruz. 

TOKİ'DEN 177 BİN TL'LİK EV 889 TL TAKSİT VE 17.789 TL PEŞİNATLA SATILACAK

TOKİ Başkanlığı'nın konut satış duyurusunda "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından SİNOP İLİ, BOYABAT İLÇESİ 131 ADET KONUT kapsamında üretilecek 12 adet konut satışa sunulacaktır." açıklaması yer aldı. 

Duyuruya göre konut satışları 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Orta geilr grubu kapsamında satışı yapılacak olan konutladan 10 tanesi 2+1, 2 tanesi de 3+1 şeklinde olacak. Konut satışları için 21 Şubat tarihinde e-Devlet kanalı üzerinden başvuruları açacak olan TOKİ, 25 Şubat tarihine kadar başvuruları kabul edecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından ise 3 Mart tarihinde kura çekilecek. e-Devlet üzerinden başvuruda bulunacak olan vatandaşlar 2 odalı evler için 1000 TL, 3 odalı evler için ise 2000 TL başvuru ücreti ödeyecekler.

Ödemeler Ziraat Bankası şubelerine yapılacak. TOKİ Başkanlığı konut satışlarında orta gelir grubu için belirlenen şartların sağlanmasının zorunlu olduğunu da duyurusunda bildirdi.

Bu kapsamda TOKİ'nin bu projesinden ev almak için isteklilerin "de T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları ile projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması" şartlarına haiz olmaları gerek. Ayrıca söz konusu projeden bir haneden bir başvuru kabul edilecek. 

ÖDEME PLANI MERAK EDEN İÇİN MALİYET TABLOSU

TOKİ Başkanlığı söz konusu projeden ev almak isteyenler için hem konutların fiyat aralığını hemde ödemelerin yüzde kaç peşinat ile kaç ay taksitle olacağını açıkladı. İşte kurumun resmi sitesinden ilan edilen o tablo. 

İlan edilen ödeme planıyla ev almak isteyenler e-Devlet başkanlığı üzerinden başvurularını yapacaklar. Başvuruların ardından belirlenen başvuru ücretleri ödenecek. Kurada ismi çıkanlar sözleşme imzalarken kurada ismi çıkmayanlara başvuru ücretleri iade edilecek. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
FATİH KAYIKCI
FATİH KAYIKCI - 2 yıl Önce

başvuru şartlarını tam belirtirseniz , yanlış yönlendirme yapmamış olursunuz. Ön şartlarda; aile toplam gelirinin 10.000 TL geçmemesi ve aile içinde hiçbir ferdin üzerine tapulu dairenin olmama şartları da var.
E devlet ve TOKİ sitesinde belirtilmiş.

SIRADAKİ HABER

banner115