Sinoplu iş adamları kapılarını dünyaya açtı

Sinoplu iş adamları kapılarını dünyaya açtı

Sinoplu iş adamları kapılarını dünyaya açtı

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) tarafından organize edilen Sinop’un ilk fuarı SİAD EXPO İstanbul Fuar Merkezinde (İFM) düzenlenen törenle açıldı.

Yurt içi ve yurt dışından 130'u aşkın yatırımcı firmanın katıldığı ve Proaktif Fuarcılık organizesinde düzenlenen Sinoplu İş Adamları Fuarı SİAD EXPO, iş dünyasını İFM'de buluşturdu.

Açılış  törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, MÜSİAD Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanı Dr. Oktay Dede, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, MÜSİAD Sinop Başkanı ve 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, 23. Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran ile iş dünyasının önemli isimleri, çok sayıda yatırımcı iş adamı, siyasetçi ve vatandaşlar katıldı. 

SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı'nın sunuculuğunu yaptığı SİAD EXPO açılış töreninde sırasıyla; Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, MÜSİAD Üretim ve Ticaret Planlama Üst Kurulu Başkanı Dr. Oktay Dede, SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan, İçişleri Bakan Yırdımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan birer konuşma yaptı. Ardından Sinoplu İş Adamları Derneği'nin (SİAD) eski genel başkanları ve emeği geçenlere birer plaket verildi. SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan'a verilen onur plaketinide Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan takdim etti.

FORMA GİYEN ERBAKAN İNCİR UYUŞTURMASINA TAM NOT VERDİ
Dualar ve alkışlarla açılış kurdelesinin kesilmesi ardından protokol üyeleri fuar alanındaki stantları gezdi.  İstanbul Sinopspor forması giyen Fatih Erbakan'a Boyabat, Saraydüzü ve Durağan yöresine ait incir uyuşturması ikram edildi. İlk defa incir uyuşturmasını tadan Erbakan, Sinoplu sosyal medya aktivisti Halime Şahin tarafından yapılan yöreye has tatlıya tam not verdi. Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, Erbakan'a Sinop'a özgü gemi maketi hediye etti. 

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinin de Başkan Cengiz Demirel ile birlikte 20'yi aşkın gazeteci ile katılım sağladığı fuarda Sinop’ta yayınlarını sürdüren 12 gazete, internet haber siteleri ve bazı haber ajanslarının temsilcileri hazır bulundu. fuarda Sinop'ta yayn yapan yerel gazetelerin sergilendiği Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinin stantı protokol üyeleri ve fuara katılan bir çok kişiyi ağırladı. Stantı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'te ziyaret etti. 

SİAD Genel Başkanı Rafet Orhan kendilerine duyulan güven nedeni ile fuara katılım sağlayan 130 firma ile birlikte diğer diğer katılımcılara teşekkür etti. 19 Aralık'ta İFM'de kapılarını açan fuar 22 Aralık tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2019, 00:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115