Sinop TSO ile TEB arasında protokol imzalandı 

Sinop TSO ile TEB arasında protokol imzalandı 

Sinop TSO ile TEB arasında protokol imzalandı 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol imzalandı. Protokol ile oda üyesi esnaflar, uygun faiz ve vadelerle kredi kullanabilecek.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası arasında, oda üyesi esnaflara kolaylık sağlayacak kredi imkanlarını sunan bir protokol imzalandı. 

Sinop Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan, Sinop TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Güner, Türk Ekonomi Bankası ile esnaflara kolaylık sağlayacak kredi imkanlarını sunan bir protokole imza attıklarını belirterek, protokolün Sinop esnafına hayırlı olmasını diledi. TEB Sinop Şube Müdürü Birkant Şamlı da, 2013 yılından bu yana Sinop’ta faaliyet gösteren TEB’in tüm Sinoplulara kaliteli ve sürekli hizmet verdiğini belirtti. 

Şamlı; “Ticaret ve Sanayi Odamız ile yapmış olduğumuz protokol kapsamında odamız üyelerine bir kampanya ile start veriyoruz. Bu kampanya esnaflarımızın, bankamızdan uygun faiz ve vadelerde kredi kullandırarak, ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak. Başlatmış olduğumuz bu kampanyada esnaflarımız işletme veya yatırıma yönelik nakit ihtiyaçlarını bankamızdan karşılayabileceklerdir.  Ayrıca esnaflarımız rakamdan bağımsız olarak talepleri doğrultusunda nakit, gayrinakit, pos ve çek ihtiyaçları için bankamıza başvuru yapabilirler” dedi. 

Açıklamanın ardından TEB Sinop Şube Müdürü Birkant Şamlı ile Sinop TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Güner tarafından esnaflara büyük kolaylık sağlayacak protokolün imzaları atıldı.

-Haber Merkezi 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115