Orhan Çakır Boyabat TSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Orhan Çakır Boyabat TSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Orhan Çakır Boyabat TSO Başkanlığına adaylığını açıkladı

Avukat Orhan Çakır 6 Kasım'da yapılacak Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı. Ekibini kamuoyuna tanıtan Orhan Çakır açıklamalarda bulundu. Çakır yaptığı basın açıklamasında  ;

Saygı Değer Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerimiz ve Boyabat Halkı;

                    6 Kasım 2022 tarihin de yapılacak olan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerin de ekibimle birlikte meclise, yönetime ve başkanlığa adaylığımı açıklıyorum. 

                    Sloganımız “SEN BEN YOK BİZ VARIZ. İLÇELERİMİZ İÇİN HİZMETE HAZIRIZ”     

                    Göreve geldiğimiz günden bu yana hep demokratik bir tavır içinde olduk. Arkadaşlarımız arasında asla politik bir yapı inşa etmedik, ayırımcılık yapmadık. Görevde olduğumuz süre içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Makam mevki gözetmeksizin sözümüzde durduk. Bu yönetimsel anlayışı destekleyen çok sağlam ve kaliteli insanlarla çalıştık. Yeni dönemde de en iyi şekilde görev yapmaya ekibimle birlikte talibiz.

                     Biz üyelerimizi yönetmek için değil, onları gurur duyacakları şekilde temsil etmek, şehrimizi zenginleştirmek, halkımızın refahını artırmak için adayız.

                    Tüm meslek gruplarından üyelerimize yönelik düzenlenecek fuarlara katılım sağlayıp, ufku açmak, Boyabat’ın sosyoekonomik ve sosyokültürel düzeyine katkılar sunmak, iş insanlarının önünü açacak işler yapmak için adayız.

                    Toplumsal birlikteliğimizle, ticari faaliyetlere katma değer sağlamak, sanayici ve iş adamlarımızın her türlü sıkıntılarını gidermek, ilçemiz üreticilerinin ülke ve ülke dışı marka olması için adayız. 

                  İnşallah seçildiğimizde el ele, omuz omuza, toplumun tüm dinamikleri ile birlikte çoğulcu, katılımcı bir anlayışla, Üyelerimize, Saraydüzü, Durağan ve Boyabat’ımıza, hizmet edebilmek için adayız. 

                  Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığımız süresince üyelerimizin iş yapma yeteneği ve basiretli duruşları ile Türkiye genelinde örnek olacak tutumlarına ve dürüstlüğüne şahit olduğumuz için adayız. Onlarla gurur duyuyoruz. Üyelerimizin Oda seçimlerinde kendilerini temsil edecek ekibi sağduyu ile seçeceklerine de inanıyoruz. 

                  6 Kasım da Yapılacak Olan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerine Değişimi, Bereketi, Olgunluğu Temsil eden “SARI” renk oy pusulasıyla katılacağız. Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde benim ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımın oy pusulası rengi SARI’ dır. SARI LİSTE içerisindeki arkadaşlarımızın nihai hedefi; Saraydüzü Durağan Boyabat’ın ekonomisini geliştirip “SANAYİ VE TEKNOLOJİ ŞEHRİ” haline getirerek istihdamını arttırmaktır.

                  “ RENGİMİZ SARI, PUSULAMIZ SARI, AMACIMIZ İLÇELERİMİZİN KARI

                  Seçime katılan diğer adaylara, seçmenlere ve ekibime, seçimin Oda üyelerimize hizmet yolunda bir yarış olduğunu, makam ve koltukların gelip geçici olduğunu hatırlatmak isterim. 

                  Yarışın doğasında var olan rekabetin neticesinde, üyelerimizin iradesi sandıkta tecelli edecek ve sonucuna hep birlikte saygı göstereceğiz. Temennimiz, bu sürecin kimse birbirini kırmadan, üzmeden, üzülmeden ve seçmenler üzerinde haksız baskılar yaşanmadan tamamlanmasıdır.

                Nihayetinde seçimler bitecek, hayat olağan akışına dönecek, arkadaşlık ve dostluk her zaman galip gelecektir. Bu vesile ile seçimlere katılan herkese başarılar diliyor, sonuçların Odamız, üyelerimiz ve ilçelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hepinizi muhabbetle selamlar, sağlıklı bir gelecek dilerken; 

                                           “SEN BEN YOK BİZ VARIZ. İLÇELERİMİZ İÇİN HİZMETE HAZIRIZ” diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2022, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115