Nazif Koltukçu Boyabat TSO Başkanlığı adaylığını açıkladı

Nazif Koltukçu Boyabat TSO Başkanlığı adaylığını açıkladı

Nazif Koltukçu Boyabat TSO Başkanlığı adaylığını açıkladı

06 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak olan Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için  Nazif Koltukçu yönetim kurulu başkan adaylığını açıkladı.

Koltukçu konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' Saygıdeğer üyelerimiz 06 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak Boyabat TSO seçimlerinde bende adayım. 5 yıldır Boyabat TSO Yönetim Kurulu Üyesi olarak başkan yardımcılığı görevini de yürütmekteyim. Tecrübelerimi siz saygıdeğer üyelerimize hizmete dönütşrecek Boyabatlı, Durağanlı ve Saraydüzülü iş insanlarımızla bir araya gelerek hiç kimseyi ötekeleştirmeden tek çatı altında tek vücut tek yumruk olmak en büyük hayalimdir. TSO Başkanı o ilçenin yerel yöneticileriyle mülki amirlikleriyle diğer sivil toplum örgütleriyle ticaret yapan odasına bağlı iş insanları arasında bir köprü olmalıdır. Yapılacak ticari atılımlar konusunda gerek belediye başkanıyla gerekse ilçe kaymakamıyla hatta varsa diğer odalarlada bir araya gelerek istişare edebilmelidir. O ilin ve ilçenin ticaretinin büyüyebilmesi daha da gelişebilmesi birbirimize olan bağlılığımız birlk ve beraberliğimize saygı ve sevgimizle mümkündür.

İlk projemiz Boyabatımızın ve üyelerimizin ihtiyacı olan TSO Lokali bu amaçla satın alınan Kaya Cami Karşısındaki eski bina ve bahçesi toplamda 550 m2 lik alan projesi tamam olan yeni binamızı inşaa edeceğiz. 3 katlı olacak yeni binamızın giriş katı ve bahçesi cafe restaurant 2. katı lokal 3. katı ise 10 yataklı misafirhane olarak hizmet verecektir.


Değerli yol arkadaşlarım sizlere söz veriyorum Boyabat, Durağan, Saraydüzü bizlerle birlikte ticari yaşamda yeni bir sayfa açacak. Her biri atılım yatırım alanında bölgenin gözdesi olacak. Hiçbir arkadaşımıza odaya gittim başkan yerinde yoktu dedirtmeyeceğim. Hep yanınıza hep yakınınızda olacağım söz veriyorum. '' ifadelerine yer verdi.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 14:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 1 yıl Önce

yakışır nazif beye

SIRADAKİ HABER

banner115