Hürriyetçi Sağlık-Sen Ankara Genel Merkez Sekreterliğine Hüseyin Ulusoy Atandı

Hürriyetçi Sağlık-Sen Ankara Genel Merkez Sekreterliğine Hüseyin Ulusoy Atandı

Hürriyetçi Sağlık-Sen Ankara Genel Merkez Sekreterliğine Hüseyin Ulusoy Atandı

Resmi olarak 13.01.2022 tarihinde Sağlık ve Sosyal Hizmet kolunda faaliyet sürdürmek üzere kurulan Hürriyetçi Sağlık Sen Genel Başkanı Muhammet Birinci olurken Ankara Genel Merkez Sekreterliğine Boyabatlı Hüseyin Ulusoy atandı.

Ulusoy konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir anlayışla kurulan Hürriyetçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamız kurulduğu günden beri kamu çalışanlarımızdan gördüğü yoğun teveccüh ile istikrarlı bir şekilde büyümekte ve gün geçtikçe daha da güçlü bir yapıya kavuşmaktadır. Hak mücadelesinden kaçan kendini dev aynasında gören, memuru masada satan, arka bahçe sendikaları bu durumdan rahatsız olmuş olacak ki sendikamız hakkında iftira atma yarışına girmişlerdir. Unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluş felsefisini temel ilke olarak almış, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı sendikamıza atılan hiçbir iftira tutmaz. Ancak bu iftiralar sözün sahibi sendikaların içinde bulunduğu hezeyanı açıklama en büyük örnek olur. Kim ne derse desin biz kamu çalışanlarının sesi ve en büyük destekçisi olma yolunda yılmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Her platformda çalışanlarımızın sorunlarını dile getirerek çözüm önerilerimizi sunacağız. Artık çalışanlarımız yalnız değil. Çünkü onların yanında artık Hürriyetçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası var. Birlikte güçlenip birlikte kazanacağız. Ve son söz güneş balçıkla sıvanmaz diyor kamu çalışanlarımızı sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115