Dr.Serkan Genç ,Gelecek Boyabat'ta... İşte O Proje !

Dr.Serkan Genç ,Gelecek Boyabat'ta... İşte O Proje !

İki Güdümlü Projeden Biri Boyabat'a

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreter Vekili Dr.Serkan Genç,Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Dergine yaptığı açıklamada Boyabat'a yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirecekleri iki güdümlü projeden birisinin Boyabat'ta olduğundan bahseden Genç, projenin çalışma ve değerlendirme aşamasının bittiğinden bahsetti.

Dr.Serkan Genç '' Sinop'un Boyabat ilçesinde Gelecek Turizmde Gelecek Boyabat'ta başlıklı bir projemiz var.Boyabat Kalesi'nde günübirlik kullanım tesisi ve teleferik yapımını içeren projenin hazırlık çalışmaları ve değelendirmesini yaptık.Yakın bir zamanda Bakanlığa fizibilitesini onaylatmak için göndereceğiz.KUZKA olarak 7.5 milyon TL destek sağlayacağımız projenin toplam bütçesi ise 15 milyon TL'' ifadelerini kullandı.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abbas demir
Abbas demir - 4 yıl Önce

Bu devlet neyin peşinde siz teleferik peşindesiniz adamlar isden çıkarılmış işi yok aşı yok teleferik karın doyurmaz bu günkü günde vatandaşa nasıl yardımcı olunur bu güne kadar yapılan işlerde milletin yararına bir iş göremiyorum reklam televizyonların işine yarar vatandaşın karnını doyurmaz.

SIRADAKİ HABER

banner115