Dev Firma Boyabat'a Fabrika Kuruyor

Dev Firma Boyabat'a Fabrika Kuruyor

Dev Firma Boyabat'a Fabrika Kuruyor

60 ülkeye ihracat yapan dev firma Boyabat'ta fabrika kuracak.

Boyabat Organize Sanayi Bölgesinde kurulması planlanan Endüstriyel Mutfak Ekipmanları üreten dev firma  yekileri Boyabat Belediyesi ekipleri ile birlikte bölgede incelemelerde bulundular.

60 ülkeye ihracat yapan firmanın Boyabat'ta kuracağı fabrika için Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ''Boyabat büyüyor,yerel kalkınma başlıyor,Cemal Karaca ve kardeşleri Boyabat Organize Sanayi bölgemize 60 Ülkeye ihracat yapan “Endüstriyel Mutfak Ekipmanları” Fabrikasının kurulumu için etüt çalışmalarına başladı.Boyabat için çalışıyoruz,hizmete sevdalıyız.'' ifadelerine yer verdi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nuran yazıci
Nuran yazıci - 5 yıl Önce

Canim memleketime hayirlı olsun is ve sağlık alanında gelisirsek kimsenin göç etmek zorunda kalmaz ve genç nesillere yeni kapılar açılır

Samet kiraz
Samet kiraz - 5 yıl Önce

Başvurular nasıl olacak

Bayram GÖKÇE
Bayram GÖKÇE - 5 yıl Önce

Boyabat’ımıza hayırlı olur inşAllah.
Lakin Boyabat organize sanayisinde bulunan firmaların önünü kesmek için ne filim fırıldaklar çevirildiğini biliyoruz. İnşAllah aynı akıbete uğratmazlar.

Nuri kostek
Nuri kostek - 5 yıl Önce

InşAllah olur enazindan millet çalışmak için başka memleketlerde çalışmak zorunda kalmazlar bizim boyabatimiz bambaşkadır insanıyla havasiyla suyuyla herşeyiyle istanbul bacılardan selamlar olsun güzel boyanayım başarılı başkanımız sayın sefik cakiciya

İrfan
İrfan - 5 yıl Önce

İnşAllah

Murst
Murst - 5 yıl Önce

“Boyabat sanayi şehri değildir turizm şehridir “

ramazan canik
ramazan canik - 5 yıl Önce

karacasan firması Allah yolunu açık etsin sizleri seviyorum fotoğrafcı

Tuğşat celep
Tuğşat celep - 4 yıl Önce

is


SIRADAKİ HABER

banner115