Boyabat'ta engelli vatandaşlara şehir içi dolmuş ücretsiz oldu

Boyabat'ta engelli vatandaşlara şehir içi dolmuş ücretsiz oldu

Boyabat'ta engelli vatandaşlara şehir içi dolmuş ücretsiz oldu

Boyabat ilçesinde ikamet etmekte olan Boyabat Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden emekli ve engelli Nejat Ateş isimli vatandaşımız yetkili mercilere yazılı olarak dilekçe verip şehir içi dolmuşlardan ücretsiz yararlanma hakkındaki isteği olumlu karşılandı.

Sinop Valiliği Aile, Çalışma, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün 22.11.2019 tarih ve 2978210 sayılı yazısı ile Boyabat Kaymakamlığı'nın 31.12.2019 tarih ve 2841 sayılı yazısına istinaden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'nın oluru ile engelli kartı olan vatandaşlar şehir içi dolmuşlardan engelli kimlik kartını göstererek ücretsiz yararlanabilecek.

Boyabat Belediyesi'nin olur yazısında "Engelli kimlik kartına sahip olan vatandaşların, engelli seyahat kartı yönetmeliğinin 4. ve 6. maddelerinde belirtilen (dolmuş ve kooperatiflerden) ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerin ücretsiz yararlandırması gerekmektedir." şeklinde ifadelere yer verilerek, engellilere ücretsiz dolmuş hakkı tanınmış oldu. Yazının bir örneği de SS 20 Nolu Dolmuşçular Kooperatifi'e gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 00:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115