Boyabat'ta ekmek 2 TL oldu

Boyabat'ta ekmek 2 TL oldu

Boyabat'ta ekmek 2 TL oldu

Sinop'un Boyabat ilçesinde 250 gram ekmek 2 Türk Lirasından satılmaya başlandı.

Uzun süre boyunca 1.5 TL'den satılan ve daha sonra 1.75 TL'ye çıkan ekmek fiyatları bir kez daha artarak 2 TL oldu.Boyabat'ta 23 Ağustos Pazartesi gününden itibaren uygulanan tarifeye göre 250 gram ekmek 2 Türk Lirasından satıldı.

Ekmeğin 2 liradan satılmasını değerlendiren vatandaşlar '' Ekmeğin fiyatının 2 TL olması vatandaşlar için zor.Fırıncıların da maliyetleri arttı onlarda ellerinden geleni yapıyorlar.Her öğün 5-6 ekmek alan aileler bulunuyor,bu fiyatlar onları zorlayacak gibi duruyor'' ifadelerinde bulundular.

-Boyabat Sesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kuzeyli
Kuzeyli - 3 yıl Önce

Yuhhhhhhh

Mustafa Günal
Mustafa Günal - 3 yıl Önce

Bu odalar ve Belediyeler, Halkın yararına mı çalışır yoksa fakir fukaranın ekmeğine göz dikecek kadar, aleyhine mı çalışır, bana bir tane fakir fırıncı gösterebilir misiniz, yazık bu millete Allah'tan korkun be, Kul hakkına giriyorsunuz, her yerde 1.5 TL ekmek gramaj da aynı, bu işe vesile olanlar halkın sesi çıkmıyor diye bir gün hesap verecekler. Neymiş efendim buğday fiyatı yükselmiş o olmuş bu olmuş, içine katılan kabartma tozu ya, ekmekler hamur yenmiyor, eskiden pide bile ekmek 50 kuruş ise içli pide 60 kuruş fazlası idi, şimdi bir içli veya ramazan pidesi 3.00 TL. Daha fazla yorum yapamıyorum, ey odalar, ey yetkililer, zenginin yanın da değil fakir fukaranın yanında olun. Allah rızası için. Saygılarımla.

falanca
falanca @Mustafa Günal - 3 yıl Önce

fiyatı belirleyen zaten bakanlık. ekmeğin fiyatını kimse kafasına göre belirlemiyor zaten bir laf ederken aslını astarını bilmeden konuşmaya gerek yok. Sen en son ne zaman evine un aldın. Kaç tane çalışana maaş verdin onları da düşünebilirsin.

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

OYUNUZU KULLANIRKEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLUN 70 SENEDİR AYNI ZİHNİYETE OY VERMEYİ BIRAKINDA YENİ BİR ZİHNİYET GELSİNKİ BİRAZ AKILLANSINLAR .

SIRADAKİ HABER

banner115