Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesinde Önemli Gelişme

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesinde Önemli Gelişme

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesinde Önemli Gelişme 

Boyabat'ta kurulması planlanan Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi inşaatı için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Sanayi Sitesi Başkanı Murat Yükselecek'den alınan bilgiye göre Marangozlar ve İnşaatçılar sanayi sitesi için ödenek çıkmak üzere.

Konuya ilişkin Boyabat Sesi'ne açıklama yapan Yükselecek''Belediye başkanımız 28 Nisan Pazar günü  saat 17.30'da oda başkanımıza müjdeli haberini verdi. 
Ak Parti'nin Kızılcahamam'daki toplantısına katılan Vekilimiz ve Belediye Başkanımız,Berat Albayrak'la görüşme yaptıklarını, bizim kuracağımız sanayi sitemizle ilgili kendilerine bilgi verdiklerini Albayrak'ın da bu siteye sıcak baktığını ve ihale bedelinin tamamının ödemelerinin yapılması sözünü verdiğini ifade ettiler
.
''dedi.

Bu gelişmeler ışığında Yükselecek Kurulacak site için plan ve projeyi hazırlayan Mimarlar ile görüşerek yakın zamanda projenin tamamlanacağını ve bakanlığa sunulacağını ifade etti.


Başkan Yükselecek ayrıca'' Belediye Başkanımız Şefik  Çakıcı'ya sanayi sitesine giren yollar için de gerekenlerin yapılması için rica da bulunduk.

Nasip olursa yıl sonuna kadar sitemizin ihale olmasını, 2020 yılında da temel atmak için heyecanla beklemekteyiz. Önce Sayın Maliye Bakanımız Berat Albayrak, Sayın Vekilimiz Nazım Maviş, ve Sayın Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya bize yardımcı olmalarından dolayı odamız üyeleri  ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.'' dedi.

-Haber Merkezi
 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115