Boyabat Belediyesi’nden işçilere %65 zam

Boyabat Belediyesi’nden işçilere %65 zam

Boyabat Belediyesi’nden işçilere %65 zam

Boyabat Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden işçilerin  ücret ve sosyal haklarına ilişkin sözleşme imzalandı.

Boyabat Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası üyeleri , şirket işçilerinin ücret ve sosyal haklarına ilişkin toplu iş sözleşmesi imzalandı.  İş yeri temsilcileri Mehmet Erten, Muzaffer Örenci ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşar ‘ın imzaladı toplu sözleşmeye göre işçilerin maaşlarına %65 zam yapıldı. Mehmet Erten ‘’ Süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Coşar’a , Amasya Şube başkanı Tolga Öztürk’e Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Ceylan  ve Şinasi Karaman’a, Destek Hizmetler Müdürü Süleyman Yeğin ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar yaptığı açıklamada ‘’ Hizmet-İş Sendikası temsilcimiz Mehmet Erten ile birlikte; Belediyemiz şirket işçisi kardeşlerimizin ücret ve sosyal haklarına toplamda %65 ve 6 ay sonra devlet memurları ile aynı oranda zam verilmesiyle ilgili 3 yıl süreli sözleşmemizi imzaladık. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, hayırlı olmasını diliyorum. ’’ ifadelerini kulandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Melike Arar
Melike Arar - 3 ay Önce

% 60 neki bu enflasyona

ŞERİFE AYRANCI
ŞERİFE AYRANCI - 3 ay Önce

Boyabat belediyesi hiç kadın çalıştırmıyor galiba
Hiç bir tane kadın yok bu karede

İşçi
İşçi - 3 ay Önce

belediye başkanımızı ve mehmet erten başkanımızı çok yorduk haklarını helaletsinler

SIRADAKİ HABER

banner115