Ücretsiz Kurslara Kayıtlar Başladı

Ücretsiz Kurslara Kayıtlar Başladı

Ücretsiz Kurslara Kayıtlar Başladı

Boyabat Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Boyabat Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje ile; Bekçilik, polislik, subaylık, astsubaylık, uzman çavuşluk ve uzman erbaşlık sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermeye başlandı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi; "Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yürüttüğümüz hizmetler içerisinde eğitime destek vermek amacıyla öğrencilerimizin katıldığı önemli sınavlara ücretsiz hazırlık kurslarımız devam ediyor. Bekçilik, polislik, subaylık, astsubaylık, uzman çavuşluk ve uzman erbaşlık sınavları için de hazırlık kursları açtık. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda uzman hoca eşliğinde nizami parkurda öğrencilerimiz bu sınavlara hazırlanacaklar. Sınava girecek kardeşlerimize ücretsiz olarak verilecek olan bu kurslardan faydalanmalarını tavsiye ederim. Rabbim kendilerine kolaylıklar versin. Emeklerini zayi etmesin." diye konuştu.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Alan
İsmail Alan - 5 yıl Önce

Dün Kızım kursa gitti antreman yaparken biri geliyor belgeli hocayım diye antremanı yarıda kesiyor hocaya bir sürü laflar söyleyip. Sorumlu müdüre gidin diyor hoca bu şahıs paralı eğitim veriyormuş ilgili makamlara duyuruyorum gerekeni yapsınlar

SIRADAKİ HABER

banner115