Serdar Tuncer Boyabat’a geliyor

Serdar Tuncer Boyabat’a geliyor

Serdar Tuncer Boyabat’a geliyor

Boyabat Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Boyabat Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında bir birinden değerli isimleri Boyabatlılarla buluşturuyor.

Boyabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan etkinliklerin bu sefer ki konuğu Yazar-Şair Serdar Tuncer olacak.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Kültür ve Sanat Etkinliklerinin Serdar Tuncer ile “Şiirli Muhabbet” programla devam edeceğini belirtti.

Serdar Tuncer’i Boyabat’ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Çakıcı; “ Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi’mizin 18 Ocak Salı günü ki konuğu Yazar-Şair Serdar Tuncer olacak. Kendilerini Boyabat’ımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Geçmişimize damga vurmuş değerli şair ve yazarlarla ilgili kalbe dokunan güzel söylemlerini bizlerle paylaşacak. Çok güzel bir program olacağını düşünüyorum. Bu programları özenerek hazırlıyoruz. Sadece Serdar Tuncer değil, Türkiye'nin ileri gelen şair, yazar ve sanatçılarını Boyabat'a davet ederek sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız etkinliklerimizden son derece memnun. İnşaallah bu programdan da memnun kalacaklardır. Tüm vatandaşlarımızı programımıza davet ediyorum." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, 14:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 2 yıl Önce

valla insanlarında şiire bu zamanda o kadar çok ihtiyacı varkı .zamları şiir gibi dinleriz.

SIRADAKİ HABER

banner115