Şehit Turan Meşe İlkokulu'nda "Köydeki Yıldızlar" etkinliği

Şehit Turan Meşe İlkokulu'nda "Köydeki Yıldızlar" etkinliği

Boyabat ilçesi Karacaören köyündeki Şehit Turan Meşe İlkokulu öğretmen ve öğrencileri "Köydeki Yıldızlar" adlı yıl sonu etkinliği düzenledi.

Boyabat Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle "Bir Projem Var" kapsamında Şehit Turan Meşe İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından "Köydeki Yıldızlar" adıyla yıl sonu etkinliği düzenledi.

Okul salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, Cumhuriyet Başsavcısı Habibullah Keser, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Hüseyin Can Uzan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkn, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunuşu ve Okul Müdürü Mahmut Etyemez'in açılış konuşmasıyla başlayan program öğrenciler tarafından hazırlanan "Kendini Beğenmeyen Uğurlu Mori" adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Program oyun havaları eşliğinde zeybek ve diğer oyunların gösterimiyle sona erdi.

Kaymakam Yılmaz ve protokol üyeleri program sonunda öğrenci ve öğretmenleri tebrik edip, hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Yılmaz, emek verilmiş ve aynı şekilde güzel sergilenen bir programı izlemekten zevk aldık, diyerek "Gördük ki çok yetenekli öğrencilerimiz var. Her öğrencinin edebiyat, fen, resim, müzik, spor ve diğer dallarda kendine özgü yeteneklerini bulup ortaya çıkarmak ve geliştirmek te öğretmenlerimize düşüyor. Siz çalışır geliştirirseniz bu öğrencilerimiz ileriki okul hayatlarında da başarılı olacaklardır. Ben öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2023, 20:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut Osman ETYEMEZ
Mahmut Osman ETYEMEZ - 11 ay Önce

Proğramımıza katılan Sayın Kaymakamımıza sayın Cumhuriyet Başsavcımıza sayın Belediye Başkan Yardımcımıza sayın İlçe Milli Eğitim müdürümüze daire ve okul müdürlerimize ayrıca emeği geçen tüm öğretmenlerimize öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederi

SIRADAKİ HABER

banner115