ŞEGAL’in süper ressamları Begüm ve Esmanur

ŞEGAL’in süper ressamları Begüm ve Esmanur

ŞEGAL’İN SÜPER RESSAMLARI BEGÜM VE ESMANUR…

Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi’ni bu yıl bitiren ve çeşitli üniversitelerin yetenek sınavlarına girerek büyük başarı kazanan Begüm Özkan ve Esmanur Güler sanat yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyorlar.

Girdikleri bütün yetenek sınavlarını kazanarak büyük başarı kazanan Begüm ve Esmanur artık üniversiteli oldu. Geçtiğimiz yıl boyunca öğretmenleri Aşkın Ayrancıoğlu ile çalışan ve yetenek sınavlarına hazırlanan genç ressamlardan Begüm Özkan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü’nü Birincilikle kazanırken ayrıca Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü’nü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü’nü kazandı.

Esmanur Güler ise Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü’nü Beşincilikle, yine Samsun Güzel Sanatlar Eğitimi, Resim Öğretmenliği Bölümü’nü, Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü’nü ve Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Resim Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı.

Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi’nin süper ressamlarından Begüm Özkan Yıldız Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Bölümü’ne, Esmanur Güler de Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Resim Öğretmenliği Bölümü’ne kaydını yaptırarak sanat yolunda yürümeye devam ediyorlar…

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2022, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mohamed Ibrahim
Mohamed Ibrahim - 1 yıl Önce

Saleh

SIRADAKİ HABER

banner115