Milli Taekwondocular dünya başkanlık kupasında

Milli Taekwondocular dünya başkanlık kupasında

MİLLİ TAEKWONDOCULAR DÜNYA BAŞKANLIK KUPASINDA

Ulusal ve Uluslarası arenada başarı ile temsil eden Kuzey Yıldızı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Fatih Emre TOSUN, 15-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak 6. Dünya Taekwondo Başkanlık Kupasında yarışmak üzere Milli Takıma çağrıldı.

Yıldız erkekler 61 kg sıkletinde mücadele edecek olan Fatih Emre TOSUN,  Antrenör Barış TOSUN nezaretinde çalışmalarına devam ediyor. Aynı kategoride Boyabat Gençlik ve Spor Kulübü adına İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımızdan Arda Usta yıldız erkekler 61 kg.’da mücadele edecek.


Gençler kategorisinde yarışacak olan sporcumuz Hikmet Faruk TOSUN bu şampiyonada Fransa’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına kota almak için mücadele edecek.
 Dünya Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve İstanbul’da gerçekleşecek olan bu önemli organizasyona 32 ülkeden 1069 sporcu mücadele edecek.  2019 yılında da Ay yıldızlı formayı giyerek Ülkemizi temsil eden sporcularımızı tebrik eder, idareci antrenör ve sporcularımıza başarılar dileriz.


Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2021, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138