Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz Boyabat'ta öğretmenlerle bir araya geldi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz Boyabat'ta öğretmenlerle bir araya geldi

Bakan Yardımcısı Yılmaz Boyabat'ta öğretmenlerle bir araya geldi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesinde Boyabat, Durağan ve Saraydüzü ilçelerinde görevli okul yöneticileriyle bir araya geldi. 

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, burada okul yöneticilerine yönelik yaptığı konuşmasında, asıl mesleğimizin yöneticilik değil, öğretmenlik olduğu bilinciyle hareket etmemiz gerekir, dedi.

Yılmaz, konuşmasında eğitimde Türkiye Yüzyılı bilinciyle hareket edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Başarılı olmanın yolu özverili çalışmaların yanında öğrencileri iyi tanımak, ezbercilik değil çalışmayı ve araştırmayı sevdirebilmektir." dedi. 

Bakan Yardımcısı Yılmaz, okul yöneticilerini de dinleyerek, eğitimde görülen aksaklıklarla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Yılmaz, okul programı ardından beraberinde BoyabatKaymakamı Enver Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan olmak üzere Tarihi Orta Çarşıyı gezerek esnaflarla görüştü. 

Bakan Yardımcısı Yılmaz, tarihi Beyazıt ve Kemalde Camisindede incelemelerinin ardından Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi'ni de ziyaret edip görevlilerden bilgi alıp, Boyabat programını tamamladı.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2023, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115