Kaymakam Yılmaz, şoförlerle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Kaymakam Yılmaz, şoförlerle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Kaymakam Yılmaz, şoförlerle kahvaltılı toplantıda buluştu.

Boyabat İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz ve beraberindeki heyet okul servis minibüsleri, taksiciler ve şehir içi dolmuş sürücüleriyle kahvaltılı toplantıda buluştu. 

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından özel bir otelin toplantı salonunda düzenlenen kahvaltılı toplantıda, ilçede taşımacılık yapan okul servis minibüsleri, taksiciler ve şehir içi dolmuş şoförlerine çalışma kuralları, trafik güvenliği ve yeni uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, sürücülere; bizler en  kıymetli canlarımızı sizlere emanet ediyoruz. Sizlerin de  emanetlerinize en iyi şekilde bakacağınızdan şüphemiz yok, dedi.

Yılmaz konuşmasında "Değerli arkadaşlarım biz biliyoruz ki  sizler bizim öğrencilerimizin abisi, amcası, dayısı aklınıza ne gelirse onların birer büyüğü olduğunuzu biliyoruz. Bizler en  kıymetli canlarımızı sizlere emanet ettik. Sizlerin de onlara emanetlerinize en iyi şekilde bakacağınızdan şüphemiz yok. Bunun bilincinde olduğunuzu düşündüğüm için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Bizlere ulaştırdığınız bazı talepleriniz var, bunların bir kısmını gerçekleştirdik bir kısmı ile  ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Biz imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışacağız.

En çok şikayetin geldiği ana grup yollardaki yama işlemleri sürmekte. Bu sene 400 km'den fazla yolun yamasını yapıyoruz. Daha da yapmaya devam edeceğiz. İklim şartları el verdiği sürece de sene içerisinde hepsini bitirmeye çalışacağız. Daha sonrada ara yolların tamiratını başlatacağız inşallah. Göstermiş olduğunuz sabır ve özveriden dolayı sizlere teşekkür ederim.

Sizleri, esnafımız olmakla birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzde çalışan birer mesai arkadaşımız olarak örüyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Allah tekerinize taş değdirmesin." ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşar da konuşmasında, doğalgaz ishale hatlarının geçtiği yollardaki bakım onarım çalışmalarını yıl sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Coşar, "Gecesini gündüzüne katarak bizlere hizmet eden cefakar şoför arkadaşlarım. Sizler burada bizlerin yerli gönül elçilerimizsiniz. Boyabat gün geçtikçe değer kazanıyor, bir çok şeyler değişiyor. Biz verileri inceledikçe Boyabat'ın ne kadar değiştiğini görüyoruz. Sizlerin şoförler olarak bizlerden bazı taleplerinizin olduğunun da farkındayız. Özellikle şehrimizin içindeki yol sorunları. Boyabat'ta yaklaşık olarak 75 bin metre kare doğalgaz ishale hatlarının geçtiği yollarda bizim tamir bakım ve onarım yapmamız gerekiyor.

Bununla ilgili olarak biz ivedi bir şekilde sayın milletvekilimizle yaptığımız toplantılarda ne yapabiliriz dedik. Allah nasip ederse bazı aksaklıklar olmasına rağmen bu yılın sonuna kadar Boyabat'ın içinde ki  bu sorunu çözmüş olacağız.

Boyabat'ın altyapı sorununu çözümünden sonra üst yapı sorunlarını da çözeceğiz. Sizlerden bu konuda biraz sabır ve destek bekliyorum.

Çocuklarımız önce Allah'a, eğitim hayatları süresince de sizlere emanetle iyi bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum.'' dedi.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş; sürücü arkadaşlarına tavsiyelerde bulanarak "2022 Eğitim Öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Burada toplanmamızın amacı en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın can ve mal güvenliğinin korunmasıdır. 

Değerli arkadaşlarım biz öğrenci servisi işletiyoruz, bizler öğrencilerimize örnek olmamız gerekiyor. Bizler kıyafetimizden kişisel bakımımıza kadar her şeyimizle çocuklarımıza örnek olmalıyız. Bu konuda siz şoför arkadaşlarımıza çok iş düşüyor. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantıya ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Şeref Kutu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan  ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatantaş
vatantaş - 2 yıl Önce

yeni kaymakamımız çok degerli bir insan inşAllah hep burda kalır.

SIRADAKİ HABER

banner115