İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İl  Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ercan Yıldız'dan Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

 İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Ercan Yıldız; 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
   Okullarımızı neşelendiren öğrencilerimizle tam zamanlı olarak tüm sınıf ve kademelerde yeniden başlamanın, yüz yüze eğitimle tekrar bir arada olmanın, kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
  Eğitimin her koşulda öncelikli bir yere sahip olduğunu salgın sürecinde hepimiz bir kez daha fark ettik. Salgın sürecinde uygulanan uzaktan eğitim, tamamlayıcı özellik göstermiş olsa bile okullarımızın eğitim yuvası olmasının yanında sosyalleşme merkezi olduğunu da salgın hastalıkla bir kez daha anlamış olduk. Çocuklarımızın bizlere emanet olduğunun bilinciyle, eğitimlerine okullarımızda sağlıkla devam edebilmeleri için tüm tedbirleri hassasiyetle alarak bütün kurumlarımızda yüz yüze eğitime hazırıız.
Sevgili Öğrencilerimiz,  
   Okullarımızda sizlere kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Salgın sürecinde geçirdiğimiz zor günlerde okullarımıza kavuşmak için gerekli hasasiyeti gösterdiğinizin ve okullarınızı özlediğinizin farkındayız. Öğretmen ve velilerinizin rehberliğinde bu bilinçle eğitim öğretiminizi sağlıklı bir şekilde yüz yüze devam ettireceğinize inancımız tam.      
  Değerli Velilerimiz,    
     Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve eğitim camiamızın tüm paydaşları ile Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Öğrenci Bilgilendirme Rehberi ve Veli Bilgilendirme Rehberi doğrultusunda öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği konusunda her türlü tedbir alınmış ve alınmaya devam etmektedir.
Titizlikle almış olduğumuz bu tedbirlerin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Sağlık Bakanlığı ile birlikte Bakanlığımızın belirlemiş olduğu kurallara harfiyen uymak konusunda hepimize görevler düşüyor.
Kıymetli Öğretmenlerimiz,  
    Muvaffak olacağımıza inandığımız eğitim öğretim yolcuğunda hepimiz öğrencilerimiz için en iyisini istiyor,  ve bu uğurda aynı hedefler için aynı yolda ilerliyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınları ancak hepimizin atacağı adımlarla gerçekleşebilecektir.  Öğrencilerimizi milletimize ve kendilerine yararlı bireyler olarak yetiştirmekte payınız büyük. Her zaman  her alanda gösterdiğiniz fedakarlık ve özveriyle öğrencilerimize ve toplumumuza örnek oldunuz. Salgın döneminde ilimizde öğretmenlerimizin aşılanma oranının yüksek olması öğretmenler olarak salgınla mücadele sürecinde de ne kadar hassas ve tedbirli olduğunuzun göstergesi. 
Yüz yüze eğitim sürecinde öğrenme kayıplarının giderilmesi aynı zamanda okullarımızı hep açık tutmak için her zaman ki göstermiş olduğunuz fedakarlık ve özveriye ihtiyacımız var.

 Tüm içten dilek ve temennilerimle 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize, İlimize, maarif camiamıza ve öğrencilerimize sağlık, huzur ve muvaffakiyetler getirmesini dilerim.        
 Ercan Yıldız
İl Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115