İl Geleneksel Türk Okçuluk Temsilcisi Murat Kanber oldu

İl Geleneksel Türk Okçuluk Temsilcisi Murat Kanber oldu

İl Geleneksel Türk Okçuluk Temsilcisi Murat Kanber oldu

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif edilen 64 ile ait “İl Geleneksel Türk Okçuluk Temsilcisi” görevlendirme talebi sonuçlandı.

Bakanlığın onayı sonrası GSB Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Sinop İl Temsilciliğine Murat Kanber görevlendirilmiştir denildi. Başkan Cengiz Toksöz’den kutlama mesajı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz de yeni il temsilcileri için bir kutlama mesajı yayınladı.

Toksöz mesajında şunları kaydetti: “Öncelikle bu görevlendirmenin hayırlı olmasını diliyorum. Bu arkadaşlarımız Federasyonumuzu il seviyesinde temsil edecek, yapılacak organizasyonlar, resmi izinler, tanıtım faaliyetleri gibi konularda gerekli koordinasyonu sağlayacak, görevli olduğu il ile ilgili gerekli raporlamaları ve geri bildirimleri bize yapacak, kısaca sorumlu olduğu ilde Türk Okçuluğunun gelişmesi ve yaygınlaştırılması için omuz omuza yürüyeceğimiz kişiler olacak.

Bu görev bilinci ve sorumluluğu içinde hareket edeceklerine yürekten inanıyoruz. Geleneksel Türk Okçuluk çalışmalarımız müsabakalar, eğitimler ve diğer faaliyetler ile hız kesmeden devam ediyor. İl temsilcilerimize bu noktada pek çok görev ve sorumluluk düşüyor, bizler de kendilerine güveniyoruz. Kendilerine ve camiamıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Sinop İl Temsilciliğine getirilen Murat Kanber ise yapmış olduğu açıklamada; İl temsilciliğinin kendisi için gurur verici olduğunu belirterek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) in bir Hadis’i şerifinde “Atıcılık öğrenin, zira iki hedef arası Cennet bahçelerinden bir bahçedir” buyurmaktadır. Bu düstur üzere “Ya Hak” diyerek attığımız her ok hedefi on ikiden vuracaktır inşallah. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizi bu göreve layık görenlere şükranlarımı sunuyorum, Allah utandırmasın. Sinop’umuza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115