Çattepe Köyünde Boyabat HEM tarafından açılan kursa büyük ilgi

Çattepe Köyünde Boyabat HEM tarafından açılan kursa büyük ilgi


Çattepe Köyünde Boyabat HEM tarafından açılan kursa büyük ilgi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çattepe Köyünde Boyabat Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, incelemelerde bulunup  kursla ilgili bilgi aldı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, beraberinde Şube Müdürü Yücel Memiş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Cihan Aygül ve Müdür Yrd. Hüseyin Kırık olmak üzere Çattepe köyünde yaşayan vatandaşların talebi doğrultusunda açılan Kuran-ı Kerim Kursunu ziyaret etti. 

Köy muhtarı ve kursiyerlerle sohbet  eden Özkan, "Köy halkının talepleri doğrultusunda köyde  seracılık, sebze ve meyve yetiştiriciliği, mantar yetiştiriciliği, besi sığırcılığı, meyve aşılama ve budama, arıcılık gibi istenilen her alanda  yeni kurslar açabileceklerini" ifade etti. 

Köy Muhtarı Rıfat Koçmar ise devam eden kursun köy halkı için faydalı olduğunu; ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurslar da talep edeceklerini ifade ederek Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2022, 19:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
sodyum
sodyum - 1 yıl Önce

kuran kursu yerine ,okuma yazma kursu ,el işi kursu ,meslek edinme kursu açsanıza. Kuran öğrenmek isteyen evinde öğrensin. Sözde laik Türkiye

SIRADAKİ HABER

banner115