Bu Eğitim Kaçmaz

Bu Eğitim Kaçmaz

Boyabat TSO'dan Sertifikalı Eğitim


Sinop Genç Girişimciler Kurulu, Sinop Üniversitesi ile Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile Boyabat'ta özellikle gıda sektörünün hizmet kalitesinin artırılmasını sağlamak amacıyla ücretsiz ve sertifikalı eğitim düzenlenecektir. 

Üniversitemizden Dr. Öğr. Üyesi Ali Turhan ayram ve Dr. Öğr. Üyesi Ersin Arıkan tarafından verilecek olan eğitimde katılımcılara misafir karşılama, servis hazırlama, müşteri ile iletişim gibi mesleklerinin incelikleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler verilecek.

30 Nisan 2019 Salı günü Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda saat 09:00’da başlayacak olan eğitimin sonunda katılımcılara sertifikaları takdim edilecektir.

Bu sektörde halihazırda çalışan ya da çalışmayı düşünen yaş sınırı olmaksızın herkesin katılabileceği eğitime kayıt olmak için Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasını 0368 315 1203 veya 0543 857 9557 nolu telefonlardan arayarak ad-soyad ve iletişim bilgilerinizle başvurmanız yeterli olacaktır.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138