Boyabat'ta İlkokul Öğrencileri İçin "Kral Çıplak" Oyunu Sahnelendi

Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları Boyabat'ta ilkokul öğrencilerine yönelik "Kral Çıplak" adlı müzikli ve danslı çocuk oyununu sahneledi. 

Boyabat'ta İlkokul Öğrencileri İçin "Kral Çıplak" Oyunu Sahnelendi 

Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları Boyabat'ta ilkokul öğrencilerine yönelik "Kral Çıplak" adlı müzikli ve danslı çocuk oyununu sahneledi. 
 

Boyabat Belediyesi'inin kültürel ve sosyal faaliyetleri kapsamında ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerine Boyabat Kültür Merkezi tiyatro salonunda Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları tarafından hazırlanan "Kral Çıplak" adlı çocuk tiyatrosu sahnelendi. 

4 seans olarak sergilenen "Kral Çıplak" isimli tiyatro oyununu toplam bin 600 öğrenci ücretsiz olarak izledi. 

Oyun sonunda Boyabat Sesi muhabirine konuşan Kral Çıplak adlı çocuk oyununun yönetmen ve oyuncusu Enes Cangül "Boyabat Belediyesi'nin katkılarıyla kültür merkezinde yaklaşık bin altıyüz ilköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencileriyle buluştuk. Sabah 09.30'da başladık. 4 seans olarak Kral Çıplak oyununu sahneleyerek bu günü tamamladık. Bize bu imkanı sağlayan sayın belediye başkanımız Şefik Çakıcı'ya ben ve arkadaşlarım çok teşekkür ediyoruz. 

Kral Çıplak oyunumuzla geçtiğimiz yıl 17. Direklerarası Seyircileri Tiyatro Ödülleri yarışmasında şahsıma "En İyi Yönetmen" ödülünü layık gördüler. Biz Boyabat'ta olduğu gibi Sinop ilimizde ve diğer ilçelerinde bu oyunu sergilemeye devam edeceğiz. Biz çok mutluyuz, umarım çocuklarımız da mutlu olmuşlardır. Gerekli mesaj yerine ulaşmıştır diyoruz ve bekliyoruz."
ifadelerinde bulundu 

Hans Christian Andersen’in "İmparator’un Yeni Giysileri" eserinden uyarlanan ve yönetmenliğini Enes Cangül'ün yaptığı "Kral Çıplak" adlı müzikli ve danslı tiyatro oyununda Enes Cangül, Şevval Çetin, Doğan Ceyhun, Melahat Kuş ve Berke Eren rol aldılar. 

Program çocukların tiyatro oyuncularıyla fotoğraf çektirmeleriyle sona erdi.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, 11:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gündüz karacaoglu
Gündüz karacaoglu - 5 yıl Önce

Cok harika tesekkurler emegi gecen herkeze

SIRADAKİ HABER

banner115