Boyabatlı öğrencilerin kâbusu idi artık aşılabilecek

Boyabatlı öğrencilerin kâbusu idi artık aşılabilecek

BOYABATLI ÖĞRENCİLERİN KÂBUSU ARTIK AŞILABİLECEK

İlçemizde bulunan Özel Boyabat Vatan Kişisel Gelişim Kursu uyguladığı sınav ile Türkiye’de ilki başardı. 

Vatan Eğitim 27-28 Nisan tarihlerinde Boyabat Meslek Yüksekokulu düzenlemiş olduğu Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavlarında ÖSYM kuralları uygulayarak öğrencilere sınav stresi için deneyim kazandırdı.Bu kapsamda  öğrenciler sınav salonlarına güvenlik ekiplerince arama yapılarak alındı. Salonlara yerleştirilen öğrencilere sınav kuralları açıklanarak öğrencilerin önündeki sınavlar için tecrübe kazanması sağlandı.


Kurum Yönetiminden yapılan açıklamada ise''Vatan Eğitim olarak amacımız Boyabat’ta öğrencilerimizin kaygı düzeylerini azaltarak sınava yönelik hazır bulunuşluk seviyelerini arttırmaktır. Ayrıca yaptığımız dersler, deneme sınavları, soru çözümleriyle öğrencileri akademik anlamda sınava hazırlarken, geziler, meslek tanıtımları, okul gezileri ve piknikler ile de öğrencileri sosyo-kültürel anlamda hayata hazırlamaya çalışıyoruz.

Yapmış olduğumuz sınav ve diğer tüm çalışmalarımız umarım tüm öğrencilerimize faydası olmuştur. Çalışmalarımızı her gün geliştirmeye ve bu alanda daha iyi hizmet verebilmeye çalışıyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138