Boyabatlı öğrenciler eTwinning projesi ile gelişiyor

Boyabatlı öğrenciler eTwinning projesi ile gelişiyor

Boyabatlı öğrenciler eTwinning projesi ile gelişiyor

Boyabatlı öğrenciler 2005 yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning projeleri ile gelişiyor.

Sinop'un Boyabat İlçesinde  Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri Avrupa'da ki okullar için oluşturulmuş eTwinnig projeleri ile gelişiyor. Bu kapsamda 1 Romanya ve 10 Türk öğretmenin yer aldığı projede Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğretmeni Kübra Demirci'de yer alıyor. Yürütülen projeler ile öğrencilerinin yaparak , yaşayarak öğrenmelerini, çevrelerine duyarlı  bireyler olmalarını amaçladıklarını ifade eden Demirci proje hakkında bilgi verdi. Öğretmen Kübra Demirci  '' 1 Romanyalı 10 Türk öğretmen ile projede yer alıyoruz. Boyabat Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğretmeni olarak öğrencilerimin yaparak , yaşarak, çevreye duyarlı , kendini ifade edebilen, gözlem becerisine sahip, eleştirel düşünebilen yaratıcı bireyler olmalarını amaçlıyorum.

Öğrenerek büyüyorum projemiz Aralık 2021 tarihinde başlayıp Nisan 2022 tarihine kadar devam etmiştir. eTwinning projesi  “ İnsan,Hava ve İklim Değişikliği, Bitkiler ve toprak, hayvanlar ” temalarını içeren birbirinden eğlenceli etkinlikler ile çocuklarımızın ortak ürün ortaya koyma, yorum yapabilme, tahminde bulunma, soru sorma, merak etme, bireysel, grupla sorumluluk alma ve yaparak yaşayarak öğrenme yeterliliklerinin gelişimine katkıda bulunmuştur. '' ifadelerine yer verdi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138