Boyabatlı gençlerden uluslararası başarı

Boyabatlı gençlerden uluslararası başarı

BOYABATLI GENÇ ÇİZERLERDEN ULUSLARARASI BAŞARI

14. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ünlü karikatür sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu’nun öğrencilerinden Deniz Nur, Mehmet, Elif Sena ve Zeynep Rüya’nın eserleri final değerlendirmesine kaldı.

Eğitimci/Karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu’nun Boyabat Bilim Sanat merkezi ve Gençlik Merkezi’nde yaptığı karikatür atölye çalışmalarında yer alan öğrencilerden beşi bu öğretim yılında katıldıkları ilk uluslararası yarışmada son 44 eser arasına seçilerek büyük başarı gösterdiler.

Gençler kategorisinde konusu “Uzay Turizmi” olan 14. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda Boyabat Bilim Sanat öğrencileri Elif Sena Özgür, Zeynep Rüya Çetin ve Mehmet Türkmen… Boyabat Gençlik Merkezi Karikatür Atölyesinde eğitim gören Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi öğrencileri Deniz Nur Aktaş ve Furkan Aytur’un eserleri finalist oldu.

Ödül olarak üç çizere “Ürdün’de iki kişilik 5 gün, tam pansiyon tatil” imkanı sunulacak yarışmanın sonuçları Nisan ayında açıklanacak ve ödül töreni de Haziran ayı içinde gerçekleştirilecek

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115