Boyabatlı çizerler tebeşir dergisinde

Boyabatlı çizerler tebeşir dergisinde

BOYABATLI ÇİZERLER TEBEŞİR DERGİSİNDE

Eğitimci/karikatürist Altan Özeskici’nin yıllardır Çorum’da yayımladığı “Tebeşir” Karikatür Dergisi’nin 15. Sayısı yayımlandı.

15. Sayıda Boyabatlı eğitimci/karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu ve Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi’ndeki karikatür atölyesi öğrencilerinin eserleri yer aldı.

Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencilerinin geçtiğimiz haftalarda Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi’nde açtıkları karikatür sergisine de yer verilen Tebeşir dergisinde Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencileri Deniz Nur Aktaş, Sudenur Küçükbaş, Sümeyra Toka, Caner Çakır, Rana Duran, Merve Yurtseven, Zeliha Nur Maviş ve Zeynep Türkmen’in eserleri yer alıyor.

Çorumlu ünlü karikatür sanatçısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Altan Özeskici Tebeşir dergisini Çorum’da “Tebeşir Karikatür Grubu” adı altında yetiştirdiği öğrencilerinin eserlerini paylaşmak üzere yıllar önce yayımlamaya başlamıştı.

Yıllar içinde usta çizerleri ve başka illerden genç çizerleri de bünyesine alan dergi gelişerek var olmaya devam etti. Gelecek yıl Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencileriyle Altan Özeskici ve öğrencileri hem Boyabat’ta hem de Çorum’da ortak etkinlikler yapmayı planlıyorlar…

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2022, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115