Boyabat Yeni Okuluna Kavuşuyor

Boyabat Yeni Okuluna Kavuşuyor

Boyabat Yeni Okuluna Kavuşuyor
 
Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleriyle Boyabat'ta yapılacak yeni okul ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleri ile  2020 yılı Ocak ayı içerisinde arazi tahsisi gerçekleşen ve son aşamaya gelen okul çalışmalarında önemli gelişmeler yaşandı.Aradan geçen 6 aylık sürede arazi tahsisinin tamamlandığı öğrenilirken evrakların Milli Eğitim Bakanlığına ulaştığı ifade edildi.


 
Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç yaptığı açıklamada iki yıl içerisinde inşaatın tamamlanmasını beklediklerini açıklayayarak şu ifadelere yer verdi''Bu noktadan sonra, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB-ETÜ) arasında yapılacak görüşmelerin ardından proje, TOBB nezdinde yürütülecektir. Kısa süre zarfında ihale ve diğer prosedürlerin tamamlanması ile hafriyata başlanması bunu müteakip 2 yıl içerisinde de inşaatın tamamlanması beklenmektedir.
 
Çevre düzenlemesiyle birlikte 5.000 m² alana sahip olacak 24 derslikli ilköğretim okulumuzun, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve ilçemize bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
Bu yatırımın Boyabat’a kazandırılmasına vesile olan başta TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sinop milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş ve Boyabat Kaymakamımız Sn. Fatih Aksyo olmak üzere, Odamızın yönetim kurulu ve meclis üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.''

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2020, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115