Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi’nde ‘’ Kelebek Etkisi ‘’ sergisi 

Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi’nde ‘’ Kelebek Etkisi ‘’ sergisi 

Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi’nde ‘’ Kelebek Etkisi ‘’ sergisi 

Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri gerçekleştirdikleri proje kapsamında bölgemizde bulunan kelebekleri fotoğrafladılar.

Sinop Boyabat Türk Telekom Fen Lisesi öğrencileri, 'Kelebek Etkisi' adını verdikleri proje kapsamında bölgedeki kelebek türlerini inceledikleri bir sergi düzenledi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasibe Erdoğan'ın danışmanlığında gerçekleşen proje, öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı, doğada yaşayan canlıları fark etmelerini sağlamayı ve bu canlıların yaşam döngülerini öğrenmeyi amaçlıyor.

Danışman öğretmen Hasibe Erdoğan projenin doğa ve çevre farkındalığı oluşturma adına önemli bir adım olduğunu vurgulayarak,  ‘’ Projemizde öğrencilerimizin birçoğunun dikkatini dahi çekmeyen küçük bir canlının eşsiz güzelliği, renkleri ve estetiği karşısında doğaya ve çevreye olan ilgilerinin artması, merak ettikleri canlıları araştırmaları projemizin ilerleyen süreçleri konusunda bizlere itici güç olacaktır. Projemizin araştırma süreci  ve sergi aşamasında bizlere destek veren okul müdürümüz Seyfullah Karaman’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Öğrenciler ise projede yer almanın kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek, kelebeklerle ilgili önemli bilgilere ulaştıklarını dile getirdiler.

- Boyabat Sesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115