Boyabat'taki Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinliğine "Arka Sokaklar"ın Yakışıklı Komiseri Volkan, Damga Vurdu

Boyabat'taki Öğrencilerin Yıl Sonu Etkinliğine "Arka Sokaklar"ın Yakışıklı Komiseri Volkan, Damga Vurdu

Boyabat Abdurrahman Güneş İlkokulu'nda yıl sonu etkinliği kapsamında Sınıf Öğretmeni ve okulun İzcilik Kulübü Başkanı Güliz İncekara ve izci grubu öğrencileri tarafından "İzci Ateş Gecesi" düzenlendi.

Program Sınıf Öğretmeni ve okulun İzcilik Kulübü Başkanı Güliz İncekara'nın açılış konuşmasıyla başladı. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlik İzcilik kulübü öğrencilerinin yemin töreni ve izcilik fularlarının verilmesi sonrasında okul bahçesine izcilik ateşi yakılmasıyla devam ettirildi.

İzcilerin gösterileri sonrasında öğrenciler ve veliler dilek balonlarını ateşleyerek uçurdular. Program misafirlere ikramlarda bulunulmasıyla sona erdi.

"İzci Ateşi Gecesi" etkinliğinde Güliz İncekara'nın oğlu Arka Sokalar dizi filminin yakışıklı Komiser Volkan'ı Boğaç Aksoy, ilgi odağı oldu. Etkinliğin başından sonuna kadar birlikte fotoğraf çktirmek isteyenler, giysi ve tişörtlerine iza attırmak isteyenler adeta sıraya girdiler.

Boyabat Sesi Muhabirinin isteği üzerine kamera karşısında konuşan sevilen sanatçı Boğaç Aksoy, "Annem için buradayım, onun etkinliğinde bulunmak istedim. Kendisi bizim tabirimizle Oymak Beyi, çok güzel bir program hazırlamış. Zevkle izledim. Boyabat'ı da çok seviyorum, çok sıcak ve samimi insanlar. İlgilerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi. Anne İncekara da oğluyla gurur duyduğunu ifade edip programında bulunduğu için oğlunu öperek teşekkür etti. İncekara, "Bu kadar yoğun programını bırakıp, bizi izlemeye gelmesi, beni ve öğrencilerimi mutlu etti. Boğaç ta zaten izcidir. Özellikle öğrencilerim, 'Boğaç Abi gelmezse oynamayız' diyerek Boğaç'ın gelmesini çok istediler. Boğaç ta bizi kırmadı geldi." ifadelerinde bulundu.

Öğrencilerin gösterileri ve Boğaç Aksoy'a gösterilen ilginin görüntülerini  https://www.youtube.com/watch?v=uHTC7Y8X6fo&feature=youtu.be linkini tıklayarak buradan izleyebilirsiniz

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 5 yıl Önce

Güniz Hocam tebrik ederiz her zamanki gibi çok başarılı bir gösteriydi.Eğitim için yürekten çalışmalarınız gurur verici.Sizin ve öğrencilerinizin yolu açık olsun.

SIRADAKİ HABER

banner115