Boyabat'ta Mine İzgi'den "Tarih Yazan Kadınlar" konulu söyleşi

Boyabat'ta Mine İzgi'den "Tarih Yazan Kadınlar" konulu söyleşi

Boyabat'ta Mine İzgi'den "Tarih Yazan Kadınlar" konulu söyleşi

"Oğlumu Yetiştiriyorum", "Kızıma Dinini Öğretiyorum", "Cennet Yuvamız", "Genç Kıza Özel Mektuplar" gibi kitapların yazarı Mine İzgi, Boyabat Ak Parti Kadınlar Kolu'nun konuğu oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi salonunda düzenlenen gecede Aile Danışmanı ve Yazar Mine İzgi tarafından "Tarih Yazan Kadınlar" konulu konferans verildi.

HUZUR ARIYORSANIZ, SAMİMİ OLACAKSINIZ !

İzgi, konuşmasının bir bölümünde, "Samimiyetin huzuru da beraberinde getirdiğini vurgulayan Mine İzgi sözlerini şöyle sürdürdü, "Samimi olan tüm ilişkilerde, bu ister karı koca ilişkisi olsun ister anne baba çocuk ilişkisi olsun ister komşu ilişkisi ister çalışan işveren ilişkisi olsun, orada huzur vardır. Samimiyetin olduğu yerde huzur vardır. O huzur sizi cennete kadar götürecektir ama samimiyet yoksa üzgünüm ki orayı ne yaparsanız yapın ne kadar eğitim verirseniz verin ne kadar kitap okursanız okuyun ne kadar seminer dinlerseniz dinleyin, cennete çeviremezsiniz."

İzgi, ilişkilerde samimiyetin nasıl kazanılacağını ise şöyle aktardı, "Nasıl samimi olalım? Yalansız olacağız. Bir kere işe öyle başlayacağız. İşi şartlara bağlıyoruz ve ondan sonra içinde samimiyet olmadığından dolayı ailede huzuru devam ettiremiyoruz. Biz evliliğimizi şartlara bağladığımız için maalesef hep problem oluyor. 8, S kuralının ilki samimiyetse son maddesi de sinerji. Sizin yaptığınız bir yanlış karşı tarafa tosladığı zaman bir yanlış olarak size dönmüyor. O yüzden biz başta samimi olacağız ve karşı tarafın yaptığı yanlışa karşılık bizde yanlış yapmayacağız. Bunun içinde şikayeti bırakıp şükretmeyi arttıracağız."

İzgi, salondaki kadınlarlardan da soru alarak cevaplandırıp, çocuk yetiştirmede, çocuklarla kurulacak samimi ve ölçülü mesafenin çok iyi ayarlanması gerektiğini vurguladı.

Programın sonunda Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hanife Altın, İzgi'ye söyleşi için teşekür edip, çiçek ve hediyeler verdi

İzgi izleyicileriyle hatıra fotoğrafları çektirip, okuyucularına kitaplarını imzalayarak, Boyabat programını tamamladı.


 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Anonim
Anonim - 2 yıl Önce

Başkan kadınlar gününde bile siyaset yapmayı başarıyorsunuz. Neyse yazacak çok şey varda yağ olmuş 285 tl

:)
:) - 2 yıl Önce

Her yer RTE resimleri birtane Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi yok gerçi kültür merkezi müdürü Atatürk düşmanı olursa normal geri kafalılar

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138