Boyabat'ta Koronavirüs gölgesinde LGS gerçekleştirildi

Boyabat'ta Koronavirüs gölgesinde LGS gerçekleştirildi

Boyabat'ta Koronavirüs gölgesinde LGS gerçekleştirildi

Boyabat'ta Korona virüse karşı yoğun önlemlerin alındığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı saat 12.50 itibarıyla sona erdi.

Binlerce öğrencinin ter döktüğü sınavda maske ve sosyal mesafe kuralına özen gösterildi. Okul önlerinde bekleyen veliler, sınavdan çıkan öğrencileri alkışlayarak destek verdi.

Boyabat'ta Korona virüs tedbirlerinin yoğun olarak uygulandığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı bugün saat 09.30’da başladı. Sabahın erken saatlerinde velileriyle birlikte okullara gelen öğrenciler, maske kuralına özen gösterdi. 8. sınıf öğrencileri okulun içine sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde alındı. Öğrencilerin mevcut maskeleri çıkarılarak yeni maske takmaları sağlandı. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde okullarda oturma düzenleri sağlandı. Okulun girişindeki görevliler de maske, eldiven ve siperlik takarak önlemlerini aldı.

Sınavdan çıkan öğrencilere aileleri alkışlarla destek olurken bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.

Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem okullarda hemde saat 15:00'a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlaması için şehrin belli yerlerinde görev aldı.Ekipler kurala uymayan kişilere cezai işlem uyguladı.

-Haber Merkezi


 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115