Boyabat'ta Çamlıca Tepe Camisi Kur'an Kursu Açıldı

Boyabat İlçe Müftülüğü bünyesinde Çamlıca Tepe Kur'an Kursu törenle hizmete açıldı.

Boyabat'ta Çamlıca Tepe Camisi Kur'an Kursu Açıldı

Boyabat'ta Çamlıca Tepe Camisi Kur'an Kursu Açıldı

Boyabat ilçesi Çamlıca Mahallesi, Çamlıca Tepe Camisinde İlçe Müftülüğü bünyesinde 3 sınıf ve 60 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Çamlıca Tepe Kur'an Kursu, törenle hizmete açıldı. 

İlçe Müftüsü İsa Sağlam açılış konuşmasında kursun açılmasında emeği geçen herkese teşekkür edip kursun hayırlara vesile olmasını diledikten sonra, Kur'an okuyup dua etti. 

Dua sonrasında Çamlıca Tepe Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Özer tarafından hizmetleri ve katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Adına Yardımcısı Hüseyin Ceylan, İlçe Müftüsü İsa Sağlam Yaylaoğlu Tuğla Fabrikası sahibi Mustafa Yaylaoğlu'a teşekkür edilip plaket sunuldu. 

İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, törende kurs ile ilgili bilgi verip hayırlı olsun konuşmasında bulundu; 

Aksoy, konuşmasında "Kur'an kursumuzun açılmasında ve buranın çevre düzenlemesinin yapımında emeği geçen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı ve personeline, ilçe müftümüz İsa Sağlam'a, camimiz imamına, dernek başkanı ve üyelerine, Yaylaoğlu Tuğla Fabrikası sahiplerinden Mustafa Yaylaoğlu'na çok teşekkür ediyorum. 

Görülüyor ki Hak'kın ve halkın hoşnut olacağı güzel bir hizmet olmuş. 3 Kur'an Kursu hocalarımızın görev aldığı ve 4-6 yaş grubu iki sınıf ve bir de yetişkinler sınıfı olmak üzere toplamda 60 kurs öğrencimizin eğitim öğretim gördüğü Kur'an Kursumuz mahallemize ve Boyabat'ımıza hayırlı uğurlu olsun." 
dedi. 

Daha sonra kursun açılış kurdelesi kesilerek sınıflar ziyaret edildi. Kaymakam Aksoy, bir süre kurs öğrencileriyle sohbet edip, hocalarından bilgi aldıktan sonra program sona erdirildi. 

Program sonrasında misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Programa ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Diktaş, kursiyerler ve mahalle sakinleri ve diğer davetliler katıldılar.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 16:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
hayırlı olsun
hayırlı olsun - 5 yıl Önce

varsın birileri iyi niyetle birşeyler yapsın ama bunda Allah rızasından başka bir şey gözetmesin.Allah herkesin yaptığını ettiğini görüp bilendir.ben elbise diktim diye kendini gösterenler zaten elbisenizin de birgün modası geçer pekde üzülmeyin

Celal Çatal
Celal Çatal - 5 yıl Önce

Elbisenin ceplerini diken, düğmelerini diken, ütüleyen anıldı ama elbiseyi diken hiç anılmadı.

boyabatlı
boyabatlı - 5 yıl Önce

bu müftü bey bankaasya'nın açılışındada dua ediyordu

Murat Özer
Murat Özer - 5 yıl Önce

Hizmet için gerekli güç önce Allah'tan, sonra O'na dayanan ve güvenen ümmetten gelir.Bizler orada bir vesile burada yapılan hizmetin maddi ve manevi yapmış veya yapabilmeyi arzulamış tüm kardeşlerimizin hakkı vardı Cenabı Allah cc. Herkesten Razı Olsun.

Rıza Özer
Rıza Özer - 5 yıl Önce

Rabbim hayırlı mübarek etsin Rabbim Kur'an'ı öğrenip öğretmenlerin sayısını artırsın iman ile Kur'an ile yaşamayı nasip etsin emeği geçenlerden Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner115