Boyabat İbn-i Sina MTAL'den çok özel proje

Boyabat İbn-i Sina MTAL'den çok özel proje

Boyabat İbn-i Sina MTAL'den çok özel proje

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Boyabat Kaymakamlığı '' Bizim Projemiz''etkinlikleri kapsamında Boyabat Özel Eğitim Uygulama okulunu ziyaret etti.

''Özel Çocuklarımız Özenli Çocuklarımız'' projesi kapsamında Özel Eğitim Öğrencilerini ve ailelerini '' Hijyen'' konulu seminerde buluşturan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri özbakım,el,ayak,saç bakımı,vücut bakımı konularında bilgi verdiler.

Seminerin ardından öğrencilerin oynadığı '' Mikroplarla Savaşıyoruz '' adlı tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.Keyifli anlara sahne olan program sonunda  her bir öğrenci için hazırlanan hediye paketleri özel öğrencilere ve velilere takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Dilek Ertuğral '' Bu güzel etkinliği okuldaki özel öğrencilerimiz ile paylaştıkları için İbn-i Sine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hamit Dündar'a okul öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür ederim.'' ifadelerine yer verdi.

Program çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında son buldu.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115